Dossier icc digitaal (2014)

dossier icc

Digitale en geactualiseerde versie van Dossier icc uit 2012. Ook de digitale versie van Dossier icc is een inspirerend en praktisch document, speciaal geschreven voor cultuurcoördinatoren in het basisonderwijs. Het is gebaseerd op de praktijk van cultuurcoördinatoren en icc-trainers.

Inhoud Dossier icc

De publicatie bevat een grote variatie aan onderwerpen, van meer theoretisch tot heel praktische informatie. Dossier icc schrijft niet voor, maar laat zien wat mogelijk is en welke keuzes je kunt maken. Het dossier is opgedeeld in drie delen. Deze zijn afzonderlijk te downloaden. 

  • Deel 1 'Van passie naar beleid' (door Pieter Mols) gaat over het waarom van cultuureducatie, met onderwerpen als passie en inspiratie, visie en beleid. 
  • Deel 2 'Cultuur en educatie, kunst, erfgoed en media' (door Karin Kievit) gaat over de inhoud van cultuureducatie. Hierin komen onder meer doelen en kerndoelen, creativiteit en leerlijnen aan bod. 
  • Deel 3 'Van plan naar praktijk' (door Rudy Elmans en Marlies Tal) is het meest praktische deel van Dossier ICC. Het bevat hoofdstukken over bijvoorbeeld taakverdeling, financiën, samenwerken, communicatie en evalueren.

Bestellen

Onderaan deze pagina kunt u de papieren versie van Dossier icc bestellen voor € 5,00 per exemplaar, exclusief verzending.

Download Dossier icc gratis


  

Bestelformulier Dossier icc

De papieren versie van Dossier icc kost € 5,00 per exemplaar, exclusief verzending. Verzendkosten voor 1 t/m 3 exemplaren zijn € 3,05.
Voor 4 en meer exemplaren (tot 10 kilo) bedragen deze € 6,95. 

*
factuuradres
geslacht
*
*
*
*
*
*
*
*
*
bezorgadres (indien afwijkend)
geslacht

contact

Eeke Wervers
naamEeke WerversfunctieSpecialist Cultuureducatietelefoonnummer030 711 51 37e-maileekewervers@lkca.nl
Marian van Miert
naamMarian van MiertfunctieSpecialist Cultuureducatietelefoonnummer030 711 51 45e-mailmarianvanmiert@lkca.nl