Disclaimer

Deze en alle andere websites onder beheer van LKCA zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. LKCA is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Lees meer over inhoud, beeld en toegankelijkheid van de website.

Inhoud website

Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

LKCA heeft als kennisinstituut de kerntaak om informatie en kennis te verzamelen en te delen. Informatie op deze website mag worden gebruikt onder voorwaarde van bronvermelding (LKCA) en met de volgende beperkingen:

  • voor delen waar expliciet een copyright wordt aangegeven gelden de standaardbeperkingen krachtens de auteurswet;
  • hyperlinks naar de website www.lkca.nl zijn van harte toegestaan mits duidelijk wordt aangegeven dat naar deze website wordt verwezen;
  • gehele of gedeeltelijke kopieën van www.lkca.nl gebruiken binnen eigen toepassingen (website, cd-rom, intranet, print enzovoorts) is niet toegestaan, mede omdat de actualiteit van de LKCA-informatie dan niet meer gewaarborgd kan worden. De betreffende informatie mag wel via hyperlinks naar de LKCA-site worden ontsloten.

De nieuwsberichten en evenementen in de actualiteitsrubrieken worden door ons geselecteerd op basis van relevantie voor onze doelgroepen. De selectie wil niet zeggen dat LKCA het eens is met een standpunt of beslissing die in de berichtgeving is vermeld.

Beeld website

Op deze site worden auteursrechtelijk beschermde afbeeldingen van eigen publicaties en ontwerpen van LKCA gebruikt. Daarnaast gebruiken we aangekochte foto’s van fotografen en rechtenvrije afbeeldingen, overgenomen uit openbare beeldbanken. We proberen altijd de credits te vermelden. Indien je meent dat er desondanks inbreuk wordt gemaakt op je auteursrecht, kun je contact opnemen met LKCA via webredactie@lkca.nl.

Personen die op de foto’s staan, vragen wij zoveel mogelijk om toestemming voor publicatie op de website. Mocht je toch ongewenst op een foto staan of wil je eerder gegeven toestemming intrekken, meld je dan via webredactie@lkca.nl

Credits header-foto’s

Bij sommige headers kunnen wij geen credits vermelden. Daarom hier op een rij:

Homepage (linksboven): ©Phoenix Cultuur_Paul van der Veer

Header thema Programma Cultuurparticipatie: Utrechts Centrum voor de Kunsten, Musical Alice in Wonderland, 2017, foto Anna van Kooij

Header werkveld Cultuurparticipatie: Utrechts Centrum voor de Kunsten, Afsluiting Orientatiejaar Musical, 2011, foto Anna van Kooij

Header werkveld Overheid: Guido Bosua voor het programma Stel je voor (Rotterdam)

Header Kennisdossier ‘Cultuur en jongeren’: Crosstown Korzo, Donna Chittick, One, 2017, foto Anna van Kooij

Toegankelijkheid website

Wij doen ons uiterste best om onze website toegankelijk te maken voor iedereen. Lees onze toegankelijkheidsverklaring.

LKCA plaatst soms inhoud van anderen op onze website, zoals video’s of pdf’s. Wij hebben niet altijd invloed op de digitoegankelijkheid van materiaal van andere partijen. Kom je ontoegankelijke informatie, pdf’s of video’s tegen op onze website? Laat dit dan weten via webredactie@lkca.nl. Hiermee help je ons om de website te verbeteren.