Veelgestelde vragen

Nee, LKCA verleent geen subsidies. Je kunt daarvoor onder meer terecht bij de landelijke fondsen, bij provinciale, regionale of lokale overheden en financiers, of in het bedrijfsleven.
Helaas kan LKCA niets betekenen voor individuele gemeenten of provincies. Wel vind je op onze website veel argumenten en citaten waarom cultuureducatie van belang is.
Neem contact met ons op via ons centrale nummer: 030 7115100. De receptie helpt je graag verder op weg.  Je kunt ook een mail sturen naar info@lkca.nl. Of klik door naar het overzicht van alle LKCA-medewerkers of de LKCA-experts. Bij verschillende onderwerpen op de site zijn ook contactpersonen vermeld.
De LKCA-informatiebank is geen onderdeel meer van onze website, maar je kunt hem nog wel raadplegen via een aparte webomgeving.
Je kunt het best contact opnemen met Marie-José Kommers: Marie-JoseKommers@lkca.nl
Je kunt hierover het best contact opnemen met de webredactie:  webredactie@lkca.nl.
LKCA ontwikkelt zelf geen lesmateriaal of lessenseries, wel ontwikkelen we handleidingen en kaderrichtlijnen. Je vindt deze bij de verschillende onderwerpen.
Nee, hiervoor verwijzen we je graag door, bijvoorbeeld naar de leermiddelendatabases van de Vakcommunity CKV en van de Digitale School, en naar de website www.wikiwijs.nl (een initiatief van het Ministerie van OCW, uitgevoerd door Kennisnet en de Open Universiteit).
In onze agenda worden in principe alleen studie- en uitwisselingsdagen of andere bijeenkomsten opgenomen die van landelijke betekenis zijn voor professionals, bestuurders en beleidsmakers in amateurkunst en cultuureducatie. We nemen in principe geen uitvoeringen, tentoonstellingen etc. op in onze agenda. Aankondigingen en persberichten kun je sturen naar webredactie@lkca.nl.
Wij hebben regelmatig stageplekken op verschillende niveaus en werkgebieden. Je opleidingsniveau of studieachtergrond maakt daarbij niet uit. Wel vragen wij enthousiasme en goede ideeën. Wij hebben geen vast startmoment, je kunt dus het hele jaar bij ons aan de slag. Heb je interesse in een stage bij ons? Stuur dan een open sollicitatie naar Manon Witteveen: ManonWitteveen@lkca.nl. Wij reageren binnen twee weken op je stageverzoek.
Als er vacatures zijn bij LKCA, publiceren wij die op onze website.
Suggesties voor verbeteringen, updates en toevoegingen kun je aan ons doorgeven via webredactie@lkca.nl.
Nee, dat is niet mogelijk.