Schrijf je in voor de LKCA-nieuwsbrief

Schrijf je in voor de LKCA-nieuwsbrief en ontvang elke twee weken het laatste nieuws op het gebied van cultuurbeleid, cultuureducatie en cultuurparticipatie. We maken de nieuwsbrief volledig voor je op maat.

Of je nu alles wilt weten over cultuureducatie, amateurkunst, onderzoek, diversiteit en inclusie, cultuur, zorg en welzijn: wij houden je op de hoogte. Kies zelf de thema’s waarover jij meer informatie wilt ontvangen.

Proeflezen?

Dat kan. Hieronder vind je onze laatste 3 nieuwsbrieven.

  • Nieuwsbrief 25 mei. European Mental Health Week: de positieve invloed van cultuur op mentale gezondheid. Oproep voor kunstprofessionals, help mee aan concretisering fair practice code. En een LKCAtelier over herdenkingsjaar slavernijverleden.

  • Nieuwsbrief van 4 mei. Nieuwe tools: Versterk het Cultureel Vermogen van jezelf én van de samenleving. Evert Bisschop Boele en Imme Kruis deden onderzoek naar muziekonderwijs in zes provincies. En verder: we bieden een gratis training tot vertrouwenscontactpersoon.

  • Nieuwsbrief van 20 april. Alle gemeenten aan de slag met Plan van Aanpak brede SPUK en BRC: benut de kracht van cultuur! Jaarrapportage 2022, hoe werkte LKCA aan cultuur voor iedereen? En column van Imre Kruis over fair pay in muziekonderwijs.