Schrijf je in voor de LKCA-nieuwsbrief

Schrijf je in voor de LKCA-nieuwsbrief en ontvang elke twee weken het laatste nieuws op het gebied van cultuurbeleid, cultuureducatie en cultuurparticipatie. We maken de nieuwsbrief volledig voor je op maat.

Of je nu alles wilt weten over cultuureducatie, amateurkunst, onderzoek, diversiteit en inclusie, cultuur, zorg en welzijn: wij houden je op de hoogte. Kies zelf de thema’s waarover jij meer informatie wilt ontvangen.

Proeflezen?

Dat kan. Hieronder vind je onze laatste 3 nieuwsbrieven.

  • Nieuwsbrief van 9 maart. Met een nieuw onderzoeksrapport: wat is de provinciale rolopvatting in het cultureel bestel? Peggy Brandon over inclusief cultuuronderwijs en het slavernijverleden. En de oproep: maak toegankelijk muziekonderwijs net zo normaal als het onderhoud van straten en openbaar groen.

  • Nieuwsbrief van 23 februari. Componist des vaderlands Martin Fondse over het belang van ‘zelf iets maken’ in de 25e editie van de Cultuurkrant. Nele Vandeneede onderzoekt hoe je eten sexy maakt met behulp van kunstenaars. Én: schep meer ruimte voor cultuurcoaches.

  • Nieuwsbrief van 9 februari. Lees over: de nieuwe periode BRC, het onderzoeksrapport Werken met verhalen (een samenwerking van LKCA en Stichting Lezen). En lees het opiniestuk van onderzoeker Arno Neele: wat kost een vakdocent voor cultuuronderwijs op iedere basisschool?