Contact

LKCA bevindt zich in het centrum van Utrecht en is zowel met openbaar vervoer, de auto en de fiets te bereiken. In de buurt zijn ook parkeergarages met parkeerplaatsen voor mindervaliden.

Bezoekadres

Lange Viestraat 365 (5e verdieping van kantorenpand La Vie)
3511 BK Utrecht
Telefoon: + 31 30 711 51 00

Postadres

Postbus 452
3500 AL Utrecht

Contact met een van onze experts

Heb je vragen of ideeën, of wil je samenwerken? We gaan graag met je in gesprek om samen antwoorden te vinden en gemeenschappelijke uitdagingen op te lossen.
LKCA-experts

Route met Google Maps

Bereikbaarheid

Het kantorenpand La Vie zit boven de Bijenkorf. Om LKCA te bereiken neem je de ingang Kantorenpand La Vie in het midden van de Lange Viestraat en ga je naar de vijfde verdieping.

Openbaar vervoer

LKCA is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal Station is het ongeveer vijf minuten lopen. Volg in het station de borden Centrumzijde. Volg vervolgens in Winkelcentrum Hoog Catharijne de borden Vredenburg. Steek het Vredenburgplein schuin over naar de Lange Viestraat. LKCA zit boven de Bijenkorf.

De bushaltes Vredenburg, Sint Jacobsstraat en Neude bevinden zich op 1 à 2 minuten loopafstand.

Met de auto

Je kunt gebruik maken van de betaalde parkeergarage La Vie, direct naast LKCA. Volg met de auto de borden Utrecht Centrum en parkeergarage La Vie. Adres voor navigatie: Rozenstraat 1, 3511 BS Utrecht. Verlaat de parkeergarage te voet en loop linksom om het gebouw heen naar de ingang van Kantorenpand La Vie in de Lange Viestraat.

Parkeren minder validen

Je kunt gratis parkeren op mindervalidenplaatsen in de buurt: Varkensmarkt 16 en Bergstraat 54 zijn op korte afstand van TivoliVredenburg. Mochten deze plaatsen bezet zijn, dan kun je gratis op één van de reguliere betaalplekken parkeren. Let op: je mag niet op plekken gaan staan die gereserveerd zijn voor vergunninghouders.

Fietsenstalling

Je kunt je fiets de eerste 24 uur gratis stallen in de bewaakte fietsenstalling Utrecht Vredenburg. Adres: Hollandse Toren 9, 3511 BN Utrecht.

Digitale toegankelijkheid

Wij willen dat de informatie op onze websites voor iedereen toegankelijk is en dat die voldoet aan de meest recente voorwaarden voor digitoegankelijkheid op het hoogste niveau. We letten daarbij onder meer op de toegankelijkheid van tekst, beeld, video en technische inrichting van de websites. Meer weten? Lees de toegankelijkheidsverklaringen die we hebben opgesteld.
Toegankelijkheidsverklaringen

Contactformulier