LKCA-panel

Laat horen wat jij belangrijk vindt
Werk je in de kunst en cultuur én houd je je bezig met cultuureducatie of -participatie? Dan is ons online LKCA-panel er voor jou. Meld je aan en praat mee over de gevolgen van de coronacrisis op je werk.

LKCA-panel
De effecten van de coronacrisis op je werk

De coronacrisis heeft grote gevolgen, ook voor de cultuursector. Hoe ervaar jij deze periode als professional in cultuureducatie of -participatie? Laat je horen in het LKCA-panel.
Doe nu mee!

Waarom aanmelden?

Het LKCA-panel geeft cultuurprofessionals een stem. Onze vragenlijsten over actuele onderwerpen zetten je aan het denken. We verwerken al jullie antwoorden om vervolgens met elkaar het debat over cultuureducatie en cultuurparticipatie te kunnen voeden en beïnvloeden.

Hoe werkt het?

Als je deelneemt ontvang je een aantal keer per jaar per e-mail een vragenlijst. De vragen gaan over jouw mening over of ervaring met actuele zaken die spelen in cultuureducatie en -participatie. De vragenlijsten van het LKCA-panel zijn kort. In 5 tot 10 minuten heb je die ingevuld. Je antwoorden worden volledig anoniem verwerkt door onderzoeksbureau Tangram.

Meedoen met LKCA-panel

Resultaten eerdere LKCA-panels