Dossier icc digitaal

Digitale en geactualiseerde versie van Dossier icc uit 2012.
Gepubliceerd:
Deel dit artikel
Ook de digitale versie van Dossier icc is een inspirerend en praktisch document, speciaal geschreven voor cultuurcordinatoren in het basisonderwijs.
Dossier icc

Het is gebaseerd op de praktijk van cultuurcordinatoren en icc-trainers.
De publicatie bevat een grote variatie aan onderwerpen, van meer theoretisch tot heel praktische informatie. De publicatie is opgedeeld in drie delen. Deze zijn afzonderlijk te downloaden.

  • Deel 1 ‘Van passie naar beleid’ (door Pieter Mols) gaat over het waarom van cultuureducatie, met onderwerpen als passie en inspiratie, visie en beleid. 
  • Deel 2 ‘Cultuur en educatie, kunst, erfgoed en media’ (door Karin Kievit) gaat over de inhoud van cultuureducatie. Hierin komen onder meer doelen en kerndoelen, creativiteit en leerlijnen aan bod. 
  • Deel 3 ‘Van plan naar praktijk’ (door Rudy Elmans en Marlies Tal) is het meest praktische deel van Dossier ICC. Het bevat hoofdstukken over bijvoorbeeld taakverdeling, financiën, samenwerken, communicatie en evalueren.

Bij elk deel is online aanvullende informatie geplaatst in de vorm van bijvoorbeeld checklists, praktijkvoorbeelden, literatuursuggesties en nuttige websites.

Downloaden en bestellen

Je kunt het Dossier icc in drie delen of in zijn geheel downloaden. Ook kun je de papieren versie bestellen voor € 5,00 per exemplaar, exclusief verzending.

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 0 / 5. totaal 0

Reageer

Uw bericht kan gewijzigd worden door de beheerder
Reacties (0)
Praat verder over dit onderwerp met deze expert:
Eeke Wervers
Eeke Wervers
Functie: Specialist Cultuureducatie
Expertise: primair onderwijs,vakintegratie
eekewervers@lkca.nl
030 - 711 51 37
Bekijk alle experts
Gepubliceerd:
Deel dit artikel