Natascha Hanegraaf

Natascha Hanegraaf
Natascha Hanegraaf
Functie: Leidinggevende Communicatie
nataschahanegraaf@lkca.nl
06 – 40 21 79 11

Verhalen zijn de brandstof voor onze ziel. Dat was al zo toen we in onze berenvellen rondom het kampvuur zaten en dat is gelukkig nooit veranderd. Je luistert, je leest en je laat je meenemen, naar een andere wereld, een tijd van weleer.

Als kind fascineerden de boeken van Thea Beckman mij mateloos. Hoe zou het voelen om in zo’n tijdmachine te stappen en jezelf te laten terug flitsen naar de donkere Middeleeuwen? Nog steeds huist in mij het verlangen om dat mee te maken. En zolang er nog geen teletijdmachines bestaan kom ik aan dat verlangen tegemoet door mezelf regelmatig in die sfeer onder te dompelen: door mijn studie cultuurwetenschappen en door het nareizen van levens van bijzondere historische vrouwen, al dan niet in gezelschap van anderen.

Mijn dorst naar verhalen kan gelukkig in deze tijd wel worden gelest. Het is dan ook niet voor niks dat ik ooit heel bewust voor het communicatievak koos. Elke keer word ik weer blij om te merken dat verhalen de wereld echt kunnen veranderen en mensen in beweging kunnen zetten. Als manager communicatie bij LKCA heb ik een bijzondere rol. Want hoe beter wij ons verhaal vertellen, hoe meer mensen toegang krijgen tot alle mooie verhalen die deze wereld herbergt.

Bekijk alle medewerkers