Hans Noijens

Hans Noijens
Hans Noijens
Functie: Specialist Cultuurparticipatie
Expertise: cultuurparticipatie,verenigingen
hansnoijens@lkca.nl
030 711 51 60

Iets prachtigs maken, iets waarachtigs laten klinken, streven naar mooier en beter, naar zeggingskracht … dat maakt gelukkig en trots en houdt je in beweging. Dat geldt voor mezelf, en ik denk voor heel veel mensen. En als je dat met anderen kunt doen, in een club, een vereniging of een community, ontstaat er nog iets extra’s: de magie van samen maken en samenkomen.

Dat gun ik iedere amateurkunstenaar, ieder mens! En daarom werk ik bij LKCA: om dat voor iedere burger in Nederland mogelijk te maken.

Vanuit LKCA zoek ik waar ik van toegevoegde waarde kan zijn. Omdat ik zelf ook met beide benen in de praktijk sta (als koordirigent en als coördinator van een praktijk voor dirigenteneducatie), kan ik me makkelijk verplaatsen in de uitdagingen van het werkveld. Mijn voorliefde gaat daarbij uit naar waar ik uit voortkom: het verenigingsleven, met de professionals en de vele vrijwilligers die met enorme toewijding en enthousiasme werken aan gezamenlijkheid. Ik heb veel relevante ervaring en kennis en die wil ik graag inzetten om samen met anderen te werken aan een vitaal verenigingsleven.

Heb je vragen of dilemma’s? Sta je voor uitdagingen? Neem dan gerust contact met me op. Ik denk graag mee om te zorgen dat iedereen die magische ervaring van samen maken en samenkomen kan beleven.

Bekijk alle medewerkers