Eeke Wervers

Eeke Wervers
Eeke Wervers
Functie: Specialist Cultuureducatie
Expertise: cultuur- en erfgoedinstellingen
eekewervers@lkca.nl
030 – 711 51 37

Kunst is een noodzakelijke inspiratiebron in mijn leven. Ik teken en schilder zelf en ik ga graag naar musea, moderne dans- en theatervoorstellingen en het filmhuis. Hoe voedend kunst is kon ik goed merken tijdens de coronacrisis. Wat miste ik de kunst, daar kan geen online rondleiding of digitale registratie tegenop. Kunst als inspiratiebron gun ik iedereen.

Ik  schrijf en ontwikkel graag. Dat varieert van curriculumontwikkeling tot de actualisering van de  icc-cursus, het opbouwen van een actief trainersnetwerk en het ontwikkelen van verschillende (digitale) tools en magazines.

Ik werk graag samen met collega’s binnen en buiten de organisatie aan innovatieve projecten. We ontwikkelen trainingen en vernieuwende werkvormen en werken samen aan verdieping en reflectie. Vernieuwingen binnen bijvoorbeeld educatie bij musea en de podiumkunsten gaan me zeer aan het hart. Ten slotte werk ik graag aan het stimuleren van cultuureducatie en – participatie in Caribisch Nederland (Bonaire, Saba en Sint Eustatius) en Curaçao, Aruba en Sint Maarten.

Expertisegebieden

Educatie bij cultuur- en erfgoedinstellingen, contactpersoon Caribisch Nederland.

Bekijk alle medewerkers