De icc-cursus is erkend als professionaliseringsactiviteit voor 50 registeruren.

Om cursisten in aanmerking te laten komen voor het landelijke icc-certificaat en het lerarenregister, kan alleen een gecertificeerde icc-trainer de icc-cursus volgens de landelijke opzet aanbieden. Ter ondersteuning van de trainers bij het actueel houden van de cursus versturen we nieuwsbrieven, organiseren we speciale netwerkbijeenkomsten over voor trainers relevante onderwerpen en krijg je toegang tot de digitale omgeving voor trainers.

Aanvragen certificaten

Icc-certificaat 

Gecertificeerde trainers kunnen de certificaten voor hun cursisten kosteloos aanvragen via het onderstaande aanvraagformulier. 
Aanvraagformulier icc-certificaten regulier

Icc-ertificaat pabostudenten

Pabodocenten kunnen de certificaten voor hun studenten kosteloos aanvragen via het onderstaande aanvraagformulier. Certificaten kunnen alleen aangevraagd worden door gecertificeerde icc-trainers. 
Aanvraagformulier icc-certificaten pabo 

LET OP: controleer de gegevens die je op het formulier invult zorgvuldig. Wanneer door het foutief aanleveren van gegevens een certificaat voor een tweede keer moet worden aangemaakt, brengt het LKCA 15 euro per certificaat in rekening.

Train-de-trainer icc

Voor 2020 hebben we twee train-de-trainer icc gepland. In het voorjaar geven we de tweedaagse training op 10 en 31 maart. Na de zomer staat de training gepland op 10 september en 8 oktober. De kosten voor deze tweedaagse zijn 495 euro. 

De training gaat door bij een minimum van 12 en een maximum van 18 deelnemers. Wil je deze training volgen?  Stuur dan een mailtje naar EstherKoetse@lkca.nl. Je ontvangt via haar het inschrijfformulier en de voorwaarden. Houd er rekening mee dat deelname uitsluitend mogelijk is als je dit doet op verzoek van een culturele instelling, pabo of groot schoolbestuur.

Meer informatie

Wanneer het dossier compleet is kun je de certificaten gratis aanvragen via EstherKoetse@lkca.nl

contact

Esther Koetse
naamEsther KoetsefunctieTeamassistenttelefoonnummer030 711 51 03e-mailestherkoetse@lkca.nl
Eeke Wervers
naamEeke WerversfunctieSpecialist Cultuureducatietelefoonnummer030 711 51 37e-maileekewervers@lkca.nl