De icc-cursus is erkend als professionaliseringsactiviteit door het lerarenregister voor 50 registeruren.

Om cursisten in aanmerking te laten komen voor het landelijke icc-certificaat en het lerarenregister, kan alleen een gecertificeerde icc-trainer de icc-cursus volgens de landelijke opzet aanbieden. Ter ondersteuning van de trainers bij het actueel houden van de cursus, versturen we nieuwsbrieven en organiseren we speciale netwerkbijeenkomsten over voor trainers relevante onderwerpen.

Aanvragen certificaten

Icc-certificaat 

Gecertificeerde trainers kunnen de certificaten voor hun cursisten kosteloos aanvragen via het onderstaande aanvraagformulier. 
Aanvraagformulier icc-certificaten regulier

Icc-ertificaat pabostudenten

Pabodocenten kunnen de certificaten voor hun studenten kosteloos aanvragen via het onderstaande aanvraagformulier. Certificaten kunnen alleen aangevraagd worden door gecertificeerde icc-trainers. 
Aanvraagformulier icc-certificaten pabo 

LET OP: controleer de gegevens die je op het formulier invult zorgvuldig. Wanneer door het foutief aanleveren van gegevens een certificaat voor een tweede keer moet worden aangemaakt, brengt het LKCA 15 euro per certificaat in rekening.

Train-de-trainer icc

Een groep icc-trainers werkt aan de herziening van de icc-cursus en de train-de-trainer icc. Wanneer je belangstelling hebt om zelf icc-trainer te worden, stuur dan een mailtje naar EvelineSimons@lkca.nl. Zij informeert je dan zodra er meer informatie beschikbaar is over voorwaarden en data van de nieuwe train-de-trainer icc.

Meer informatie

Wanneer het dossier compleet is kun je de certificaten gratis aanvragen bij Eveline Simons: EvelineSimons@lkca.nl

contact

Eeke Wervers
naamEeke WerversfunctieSpecialist cultuureducatietelefoonnummer030 711 51 37e-mailEekeWervers@lkca.nl
Eveline Simons
naamEveline SimonsfunctieTeamassistent cultuureducatietelefoonnummer030 711 51 86e-mailEvelineSimons@lkca.nl