De kunstvakdocent in het po

Een schets van de beroepspraktijk
Bijgewerkt op:
Gepubliceerd:
Deel dit artikel
Hoe ziet de beroepspraktijk van een kunstvakdocent in het primair onderwijs er uit en hoe speel je als veelzijdige professional in op de veranderende eisen die aan je worden gesteld?

Dit document vormt het beroepsprofiel van de kunstprofessional in het primair onderwijs. Naast de beroepspraktijk schetst het de stand van zaken en ontwikkelingen in het werkveld en wat deze betekenen voor wat de professional (straks) moet kennen en kunnen.

De openingspagina biedt een schematisch overzicht van de beroepspraktijk, met doorklikmogelijkheden naar de informatie over dit beroepsprofiel op de website en links naar achtergrondinformatie, onderzoek en literatuur. Deze versie van het beroepsprofiel bevat de informatie in rapportvorm.

Dit beroepsprofiel voor het primair onderwijs maakt deel uit van een breder traject van het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA) om de beroepsprofielen te beschrijven van alle kunstprofessionals in de cultuureducatie en -participatie (binnen- en buitenschools).

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 0 / 5. totaal 0

Reageer (je reactie verschijnt na goedkeuring, vanwege spam)

Reacties (0)
Bijgewerkt op:
Gepubliceerd:
Deel dit artikel