Inzicht in de rollen en competenties van de cultuurcoördinator

Bijgewerkt op:
Gepubliceerd:
Deel dit artikel
De tool is een digitale vragenlijst voor cultuurcoördinatoren en cursisten. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten met een persoonlijk profiel als resultaat. Dat profiel biedt de cultuurcoördinator de mogelijkheid te reflecteren op hun eigen rol en ontwikkelbehoeften.

Opbouw tool

De vragenlijst opent met een aantal algemene vragen. Daarna beschrijf je via een aantal stellingen de positie van cultuureducatie en de cultuurcoördinator op de school: wordt cultuureducatie belangrijk gevonden? Is er draagvlak bij het team? Vervolgens beantwoord je vragen over taken. Deze taken corresponderen met de aangepaste rollen en competenties van de cultuurcoördinator.

Hieruit vloeit automatisch een persoonlijk profiel voort waarin we visualiseren in hoeverre je de zes rollen op je neemt (ben je vooral een schatgraver? Of meer een regisseur?) en waar je ontwikkelbehoeften liggen. Dit persoonlijke profiel wordt naar je mailadres gestuurd. Het kan worden geprint en is bijvoorbeeld handig in een gesprek met de directeur of cursusleider. 

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 0 / 5. totaal 0

Reageer (je reactie verschijnt na goedkeuring, vanwege spam)

Reacties (0)
Praat verder over dit onderwerp met deze expert(s):
Eeke Wervers
Eeke Wervers
Functie: Specialist Cultuureducatie
Expertise: cultuur- en erfgoedinstellingen
eekewervers@lkca.nl
030 - 711 51 37
Bekijk alle experts
Bijgewerkt op:
Gepubliceerd:
Deel dit artikel