Marlous Pippel

Marlous Pippel
Marlous Pippel
Functie: Contentspecialist Web en social
marlouspippel@lkca.nl
030 – 799 67 89

Al op heel jonge leeftijd brachten mijn ouders mij de liefde voor cultuur bij, in de meest brede zin van het woord. Mijn moeder nam ons eens mee naar het Suikerfeest in de moskee, en naar een Boeddhistische tempel waar de monniken levensgrote mandala’s tekenden. Dat maakte indruk. Ook was er veel ruimte voor muzikale ontwikkeling; met mijn vader ging ik wekelijks naar pianoles, mijn moeder en zus speelden beiden dwarsfluit, én mijn jongere zusje speelt nog steeds zeer actief viool.   

In mijn woonplaats Amersfoort probeer ik zoveel mogelijk mee te pikken van de vele culturele festivals en activiteiten. En met mijn bonuskinderen bezoek ik de leukste musea van Nederland. Daarnaast vind ik het belangrijk om vrijwilligerswerk te doen: zo was ik taalcoach voor nieuwkomers, bakte ik eieren in een bejaardentehuis, en ging ik als begeleider mee op de Zonnebloemboot. Allemaal mooie (en leerzame) activiteiten.  

Dankbaar ben ik dan ook dat ik als contentspecialist voor de thema’s Cultuur, Zorg en Welzijn & Onderzoek mag werken: ik heb veel affiniteit met de doelgroepen en thematiek. In mijn werkzame leven spelen tekst en taal een belangrijke rol. Een tekst moet in de eerste plaats foutloos zijn, en bovendien voor iedereen goed te lezen en begrijpen. Het is mooi om hier bij LKCA aan te mogen bijdragen.  

Bekijk alle medewerkers