Postkoloniale boekenclub LKCA (op uitnodiging)

Deel dit artikel
Eens in de maand komen we een dagdeel bij elkaar. We bespreken een artikel of deel van een boek van een postkoloniale denker (of een interpretator daarvan). Hun ‘theoretische lens’ gebruiken we als handvat om naar de wereld om ons heen te kijken. Dit geeft ons woorden, kennis en munitie om eigen ervaringen te kunnen beschrijven en stevig te onderbouwen. Zo houden we een canon van taal en kennis levend.

De postkoloniale boekenclub bij LKCA is ontstaan vanuit signalen binnen ons netwerk en werkveld. Het richt zich op mensen die binnen hun organisatie in de cultuursector betrokken zijn bij het thema diversiteit en inclusie. In veel gevallen betreft het mensen met geleefde ervaring als het gaat om uitsluitingsmechanismen. Op gender, op kleur, op validiteit, of andere voorkeuren of assen van identiteit en de intersectie daarvan.

Heb je het idee dat je tot de doelgroep behoort en ontvang je graag ook een uitnodiging voor deze bijeenkomst? Stuur dan een e-mail naar amaliadeekman@lkca.nl / jonathandonken@lkca.nl. Vermeld hierin je naam, functie en een toelichting waarom je graag aanwezig wilt zijn.

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 0 / 5. totaal 0

Deel dit artikel