Dag van de Cultuureducatie | Leren combineren

datum:
08 maart 2017
locatie:
Ede, ReeHorst
DvdCE2017
Het was een mooie en zinvolle editie waarbij de ruim 400 deelnemers geïnspireerd en vol nieuwe kennis, contacten en ideeën naar huis gingen.

‘Tijd om aan de slag te gaan dus. We moeten er iets mee doen, met deze dag. Daar gaat het om’, stelde onze directeur Sanne Scholten in haar openingswoord. Het startschot van een afwisselende dag vol colleges, lezingen, presentaties, workshops, optredens en andere dynamische momenten.

Keynotes

Met Claire Boonstra en Barend van Heusden hadden wij twee inspirerende sprekers die elk op hun eigen wijze vertelden over hun kijk op het onderwijs en over het belang van samenhang tussen vakken. 

Leesvoer

We hebben heel wat leesvoer verzameld rondom de thema's vakintegratie en vakoverstijgend werken. Interviews met onze sprekers en presentatoren, onderzoeksartikelen en een selectie publicaties uit onze informatiebank. Een waardevol en duurzaam dossier, ook nu de Dag van de Cultuureducatie is afgelopen. 

Op verzoek van jullie hebben we ook van een aantal sessies de powerpoints beschikbaar gesteld.

Primeur!

Wij hebben een online test ontwikkeld waarmee je een persoonlijk profiel voor de cultuurcoach kunt opstellen. Voor cultuurcoaches biedt de test de mogelijk om te reflecteren op wat zij doen en om te kijken wat ze meer willen doen of ontwikkelen. Beleidsmedewerkers en werkgevers kunnen de test gebruiken als middel om de opdracht aan cultuurcoaches te formuleren, om een functieprofiel op te stellen of om als basis te gebruiken voor een voortgangsgesprek met een cultuurcoach.

Ook toonden we een splinternieuwe animatie: 90 seconden beeld over de grootsheid van cultuur en cultuureducatie. Deel 'm met je vrienden en collega's zodat iedereen kan zien hoe belangrijk en waardevol goed cultuuronderwijs is.

Aftermovie

Beelden zeggen soms meer dan tekst. Check daarom onze aftermovie en de vlogs die we hebben gemaakt. En heb je al het fotoalbum op onze facebookpagina gezien? Ook toegankelijk als je geen profiel hebt...

contact

Eeke Wervers
naamEeke WerversfunctieSpecialist Cultuureducatietelefoonnummer030 711 51 37e-maileekewervers@lkca.nl