Landelijke dag Amateurkunstondersteuning

Alle praktische informatie op een rij
Bijgewerkt op:
Gepubliceerd:
Deel dit artikel
De landelijke dag Amateurkunstondersteuning vindt jaarlijks plaats en staat volledig in het teken van landelijke, provinciale en lokale amateurkunstondersteuning. We organiseren de dag in samenwerking met Kunstloc Brabant, KNMO en Cultuurfonds Almere. Op deze pagina zetten we alle praktische informatie voor je op een rij, zodat je alles wat je nodig hebt snel terug kunt vinden.

Thema 2023

In 2023 stond de Landelijke dag Amateurkunstondersteuning in het teken van het Nationaal Akkoord Amateurkunst, waarmee OCW vanaf 2025 structurele ondersteuning aan de amateurkunstsector wil bieden. Benieuwd naar alles wat er die dag besproken en gepresenteerd is? Lees dan het verslag.

Verslagen eerdere edities

Benieuwd naar de eerdere edities van de Landelijke dag Amateurkunstondersteuning? Hier vind je alle verslagen.

  • In 2022 organiseerden we de Landelijke dag Amateurkunstondersteuning met het Huis voor de Kunsten Limburg en het VSB fonds. Het was een geslaagde dag met zo’n 125 bezoekers. De deelsessies gingen onder andere over herstelgelden, de Brede Regeling Combinatiefuncties en het bereiken van jongeren. Lees hier het verslag.
  • In 2021 stond de dag in het teken van het toen net verschenen onderzoeksrapport Revitalisering van de amateurkunst. Met het rapport in de hand ontstonden toen de eerste contouren van een Deltaplan. Lees hier het verslag.
  • In 2020 stond de Landelijke dag Amateurkunstondersteuning in het teken van corona gerelateerde maatregelen. Hier vind je alle presentaties en andere downloads van die dag.

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 0 / 5. totaal 0

Reageer (je reactie verschijnt na goedkeuring, vanwege spam)

Reacties (0)
Bijgewerkt op:
Gepubliceerd:
Deel dit artikel