Breaking Rules on Tour

Bijgewerkt op:
Gepubliceerd:
Deel dit artikel
De Europese conferentie Breaking Rules krijgt een vervolg! Na het succesvolle event in 2020 gaat het gesprek over praktijk, onderzoek en beleid rondom hiphop verder in 2021 en 2022. LKCA organiseert samen met lokale partners 6 talkshows onder de noemer Breaking Rules on Tour.

Rode draad van de gesprekken van Breaking Rules on Tour is de relatie tussen grassroots community hiphop organisaties en de meer gevestigde (culturele) instellingen. Hoe is die dynamiek nu urban arts/hiphop steeds meer gezien wordt? Wat gaat er goed, wat moet er beter? Binnenkort vind je op deze pagina een impressie van de gesprekken in Den Haag, Nijmegen, Heerlen, Groningen, Rotterdam en Den Bosch. In het najaar van 2022 vindt een landelijke Breaking Rules #2 plaats waar we de opbrengsten van de lokale gesprekken delen en de dialoog verder gaat.

Terugblik Breaking Rules 2020

In 2020 vond de Europese conferentie Breaking Rules plaats in Rotterdam. Daar kwamen praktijk, beleid en onderzoek rondom hiphop samen om kennis te delen. Bekijk een impressie van die conferentie. Andere video’s zijn te zien op de Facebookpagina van LKCA. De vele invalshoeken van waaruit je naar hiphop kunt kijken en welke rol dit speelt in het leven van mensen kregen een podium.

Meer informatie? Neem contact op met claudiamarinelli@lkca.nl of jonathandonken@lkca.nl

Foto: Danser Redo treedt op tijdens Breaking Rules 2020.

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 0 / 5. totaal 0

Reageer (je reactie verschijnt na goedkeuring, vanwege spam)

Reacties (0)
Praat verder over dit onderwerp met deze expert(s):
Claudia Marinelli
Claudia Marinelli
Functie: Specialist Cultuurparticipatie
Expertise: cultuurparticipatie,zorg en welzijn
claudiamarinelli@lkca.nl
030 711 51 35
Bekijk alle experts
Bijgewerkt op:
Gepubliceerd:
Deel dit artikel