Nicolle van Lith

Nicolle van Lith
Nicolle van Lith
Functie: Voorzitter raad van toezicht LKCA. Eigenaar adviesbureau voor culturele vraagstukken en zakelijk leider van SALLY Dansgezelschap Maastricht.

Nicolle is opgeleid aan de Fontys Dansacademie. Daarnaast volgde ze nog twee opleidingen op het gebied van onderwijs (PABO) en onderwijs innovatie. Nicolle heeft o.a. gewerkt bij verschillende Centra voor de Kunsten, gemeente Delft, Provincie Limburg en had haar eigen stichting Kraak waarmee ze theaterdans-voorstellingen maakte voor en met jongeren.

Sinds januari 2019 heeft Nicolle haar eigen adviesbureau voor culturele vraagstukken en is ze zakelijk leider van SALLY Dansgezelschap Maastricht. Het bereikbaar maken en houden van kunst en cultuur voor een groot publiek van Limburg tot Groningen is haar grootste drijfveer in de volle overtuiging dat kunst en cultuur iets wezenlijks bijdragen aan ieders leven en aan de manier waarop we met elkaar omgaan. Nicolle is lid van de raad van toezicht van het LKCA sinds maart 2017, daarnaast is zij voorzitter van het Makershuis Tilburg en bestuurslid van Jeugdfonds Cultuur Limburg.

Terug naar Raad van Toezicht