Marian van Miert (zij/haar/haar)

Marian van Miert (zij/haar/haar)
Marian van Miert (zij/haar/haar)
Functie: Specialist Cultuureducatie
Expertise: primair onderwijs,speciaal onderwijs
marianvanmiert@lkca.nl
030 711 51 45

Dagelijks geniet ik van kunst en cultuur. Ik ga graag naar het theater, houd van de gebouwen in mijn stad, zie veel goede films en laat me verrassen en inspireren in een museum.

‘Wie zegt dat kunst slechts franje is, heeft gelijk, want het gaat om de franje’, zegt Ilja Leonard Pfeijffer. Die ‘franje’ in je leven, gun ik ieder mens. Ik hoop dat ik in mijn werk voor LKCA daaraan kan bijdragen, dat ik, samen met mijn collega’s en met het veld, ervoor kan zorgen dat kunst- en cultuureducatie toegankelijk zijn voor iedereen, in het bijzonder voor mensen met een beperking. Om dat te bereiken bouwen we netwerken en verbinden we professionals met elkaar zodat zij kunnen leren van elkaars praktijken en aanpakken. Ook ontwikkelen we praktische tools voor de werkpraktijk en geven we mooie voorbeelden een ‘podiumplek’.

Heb je vragen over kunst en cultuureducatie in het speciaal onderwijs, over de inzet van cultuurcoaches in gemeentes of heb je een geweldig idee waar LKCA een rol bij zou kunnen spelen? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

Bekijk alle medewerkers