Zet Cultuur op de Agenda

Input voor verkiezingsprogramma's
Gepubliceerd:
Deel dit artikel
Op 17 maart 2021 zijn er weer Tweede Kamerverkiezingen. Wij leveren input voor cultuureducatie en -participatie in de verkiezingsprogramma’s. Zet Cultuur op de Agenda!

Ondanks de bijzondere tijden werken politieke partijen achter de schermen hard aan conceptverkiezingsprogramma’s voor de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart 2021. Samen met Kunsten ’92 en andere partners heeft LKCA een grote bijdrage geleverd aan de input voor programmacommies om ervoor te zorgen dat cultuureducatie en -participatie een plaats gaan krijgen in de verkiezingsprogramma’s.

Hoe nu verder?

De agenda hebben we verstuurd aan alle programmacommissies. Later dit jaar zal LKCA een analyse maken van de verkiezingsprogramma’s, waarbij we de agenda ook gebruiken als checklist. Ook vindt er op 12 november (onder voorbehoud) een cultuurdebat plaats waarbij politieke partijen hun standpunten voor cultuureducatie kunnen presenteren en met elkaar in debat kunnen.

Deel de agenda!

De agenda is vrij te gebruiken en we nodigen je van harte uit om dat ook de doen. Hij nodigt uit tot discussie en het innemen van standpunten, dus voel je vrij om met behulp van deze agenda enkele dingen uit te lichten die voor jouw organisatie relevant zijn. Hoe meer de agenda gebruikt wordt, hoe groter de impact. Dus: deel, print, like, verstuur, gebruik!

Mocht je samen willen optrekken in politieke activiteiten: neem vooral contact op! Met ons en met elkaar.

Download

Foto: Utrechts Centrum voor de Kunsten, Eindvoorstelling Vooropleiding Theater, 2018, Anna van Kooij

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 4 / 5. totaal 1

Reageer

Uw bericht kan gewijzigd worden door de beheerder
Reacties (0)
Praat verder over dit onderwerp met deze expert(s):
Bas Verberk
Bas Verberk
Functie: Specialist Beleid
Expertise: lobbyondersteuning,overheidsbeleid
basverberk@lkca.nl
030-71151 89
Bekijk alle experts
Gepubliceerd:
Deel dit artikel