contact en route

Ingang LKCA Jaruzalemstraat

Het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA) bevindt zich in het centrum van Utrecht en is zowel met openbaar vervoer, de auto en de fiets te bereiken. In de buurt zijn ook parkeergarages met parkeerplaatsen voor mindervaliden.

Bezoekadres

Lange Viestraat 365 (5e verdieping van kantorenpand La Vie)
3511 BK Utrecht
Route met Google Maps

Postadres

Postbus 452
3500 AL Utrecht
Telefoon: + 31 30 711 51 00  

Bereikbaarheid

Het kantorenpand La Vie zit boven de Bijenkorf. Om het LKCA te bereiken neem je de ingang Kantorenpand La Vie in het midden van de Lange Viestraat en ga je naar de vijfde verdieping.

Openbaar vervoer

Het LKCA is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal Station is het ongeveer vijf minuten lopen.

In het station volg je de borden Centrumzijde. In Winkelcentrum Hoog Catharijne volg je vervolgens de borden Vredenburg. Het Vredenburgplein steek je schuin over naar de Lange Viestraat. Het LKCA zit boven de Bijenkorf.

De bushaltes Vredenburg, Sint Jacobsstraat en Neude bevinden zich op 1 à 2 minuten loopafstand.

Met de auto

Je kunt gebruik maken van de betaalde parkeergarage La Vie, direct naast het LKCA gelegen. Met de auto volg je de borden Utrecht Centrum en parkeergarage La Vie. Adres voor navigatie: Rozenstraat 1, 3511 BS Utrecht.

Om het LKCA te bereiken verlaat je de parkeergarage te voet en loop je linksom om het gebouw heen naar de ingang van Kantorenpand La Vie in het midden van de Lange Viestraat.

Parkeren mindervaliden 

In de buurt van TivoliVredenburg bevindt zich een aantal parkeergarages met parkeermogelijkheid voor mindervaliden. De dichtstbijzijnde is parkeergarage P5 Hoog Catharijne, met 16 mindervalidenparkeer-plaatsen en een lift. 

Daarnaast kun je gratis parkeren op mindervalidenplaatsen in de buurt: Varkensmarkt 16 en Bergstraat 54 zijn op korte afstand van TivoliVredenburg. Mochten deze plaatsen bezet zijn, dan kun je gratis op één van de reguliere betaalplekken parkeren. 

Let op: je mag niet op plekken gaan staan die gereserveerd zijn voor vergunninghouders.

Fietsenstalling

Je kunt je fiets de eerste 24 uur gratis stallen in de bewaakte fietsenstalling Utrecht Vredenburg. Het adres is: Hollandse Toren 9, 3511 BN Utrecht.

Blijf op de hoogte

Volg ons op Twitter en Facebook en schrijf je in voor onze nieuwsservice of voor een van onze speciale nieuwsbrieven.

Inschrijven nieuwsservice