Elma Groen interim directeur-bestuurder van LKCA

Bijgewerkt op:
Gepubliceerd:
Deel dit artikel
Op 25 maart start Elma Groen als interim directeur-bestuurder van LKCA. Elma heeft meer dan 30 jaar ervaring met interim directiefuncties. Ze werkte voor diverse grote en kleinere opdrachtgevers, van gemeenten en ministeries tot universiteiten en beroepsverenigingen.
Elma Groen. Foto gemaakt door Anette Brolenius.
Elma Groen. Foto gemaakt door Anette Brolenius.

‘Met Elma halen we een ervaren en maatschappelijk betrokken bestuurder in huis. Haar focus zal liggen op de interne organisatie in aanloop naar de nieuwe beleidsperiode 2025-2028, waarin LKCA haar meerwaarde voor het culturele, onderwijs- en maatschappelijke veld verder versterkt. We kijken uit naar de samenwerking met Elma en bedanken vertrekkend directeur-bestuurder Lucien Kembel voor zijn inzet voor LKCA.’

– Nicolle van Lith, voorzitter raad van toezicht

Interim manager externe relaties

Elma geeft als interim directeur-bestuurder leiding aan het managementteam en is sparringpartner voor de raad van toezicht.

Marlies Tal wordt, naast haar rol als leidinggevende Cultuurparticipatie, Onderzoek en Beleid, tijdelijk verantwoordelijk voor de contacten met de externe relaties van LKCA. Ook richt ze zich op de inhoudelijke voorbereiding van de nieuwe beleidsperiode en de Code Diversiteit & Inclusie, waarvan LKCA penvoerder is.

Vacature directeur-bestuurder

Elma verbindt zich tot eind 2024 aan LKCA. Naar verwachting starten we na de zomer met het werven van een vaste directeur-bestuurder per januari 2025.

Lees verder

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 5 / 5. totaal 1

Reageer (je reactie verschijnt na goedkeuring, vanwege spam)

Reacties (1)
Guido van Haalen 22-03-2024

Elma, de juiste persoon op de juiste plaats met veel breedtekennis en netwerk en toch voldoende afstand en helicopterview! proficiat en veel succes! ☺♪

reageer
Bijgewerkt op:
Gepubliceerd:
Deel dit artikel