LKCAtelier Evi VO

Deel dit artikel
Dit najaar komt de tool Evi VO beschikbaar. Evi VO is een monitoring- en zelfevaluatie-instrument voor cultuuronderwijs op middelbare scholen. Door te werken met dit instrument versterken zij de ontwikkeling en borging van cultuureducatie op hun school. In dit LKCAtelier informeren we over het doel, de opzet en inhoud van het instrument.

Voor wie is dit Atelier interessant en wat gaan we doen?

Ben je CMK-penvoerder, adviseur of ondersteuner van cultuureducatie in het voortgezet onderwijs en wil je verkennen of Evi VO interessant is om in jouw werkgebied in te zetten? In dit LKCAtelier informeren we je over het doel, de opzet en inhoud van het instrument. We gaan aan de slag met de scenario’s, het achterliggende groeimodel in Evi. En we gaan in gesprek over de rol die Evi VO zou kunnen spelen in de ondersteuning van middelbare scholen in jouw werkgebied. Tot slot informeren we je ook over de implementatie en praktische zaken.  

Medewerkers van VO-scholen die geïnteresseerd zijn in Evi VO worden via andere kanalen over het instrument geïnformeerd. Zij zijn niet de doelgroep van dit Atelier.

Dit atelier wordt verzorgd door de ontwikkelgroep van Evi VO (namens hen Marieke van Ginkel en Clara Linders) in samenwerking met LKCA. 

Leeslijst

Evi VO is een doorontwikkeling van Evi PO, dat in 2021 landelijk in gebruik is genomen. Meer informatie over Evi PO vind je op www.evi2.nl en in het artikel ‘Cultuureducatie evalueren met Evi’.

logo Evi PO/VO

Praktische informatie

LKCAtelier: Evi VO
Donderdag 9 juni | 15.00-17.00 uur
Gratis online deelname, inschrijven wel verplicht.

Om je aan te melden voor LKCA-bijeenkomsten is het handig om een account te hebben. Daarmee kun je je makkelijk en snel aan- of afmelden voor bijeenkomsten. Ben je nieuw bij LKCA? Vul dan eenmalig je mailadres in. Wil je je aanmelden, maar liever geen account aanmaken? Neem dan contact met ons op via EstherKoetse@lkca.nl.

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 4.5 / 5. totaal 23

Praat verder over dit onderwerp met deze expert(s):
Zoë Zernitz
Zoë Zernitz
Functie: Specialist Onderzoek
Expertise: onderzoek,primair onderwijs
zoezernitz@lkca.nl
030 - 711 51 87
Bekijk alle experts
Deel dit artikel