LKCAtelier: Curriculum.nu

Iedere donderdag een online kennissessie, met elke week een ander actueel thema!
Deel dit artikel
Voor het lange traject Curriculum.nu heeft ontwikkelgroep Kunst & Cultuur de essentiële bouwstenen voor cultuuronderwijs geformuleerd in grote opdrachten. Die opdrachten nodigen uit om mee aan de slag te gaan. En precies dat is wat je tijdens dit LKCAtelier gaat doen!

Hoe zat het ook alweer met die grote opdrachten? Wij maakten samen met SLO en de leden van ontwikkelteam Kunst & Cultuur een filmpje. In ‘De Grote Opdrachten als gespreksmodel’ bespreken we de visie op het leergebied Kunst & Cultuur. Ook komen de essentiële onderdelen aan bod, aan de hand van verschillende voorbeelden.
(Lees verder onder het filmpje)

Dit LKCAtelier is speciaal voor cultuurcoördinatoren, pabodocenten, kunstvakdocenten en educatief medewerkers. We hebben plek voor maximaal veertig deelnemers. Ben je geïnteresseerd en wil je het meeste halen uit de sessie? Laat je dan alvast inspireren door deze artikelen:

Over LKCAtelier

Vanaf 1 oktober openen wij iedere donderdag tussen 15.00 en 17.00 uur het online atelier om kennis op te doen, kennis te delen, te discussiëren over actuele issues. Dit zijn de thema’s in oktober (check onze agenda voor alle info en reserveer alvast je plekje)!

1 oktober: Curriculum.nu
8 oktober: CmK III – kansengelijkheid
15 oktober: De impact van corona op cultuuronderwijs
22 oktober: Podiumkunst- en museumeducatie; meemaken en betekenisgeven

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 4 / 5. totaal 1

Praat verder over dit onderwerp met deze expert(s):
Ronald Kox
Ronald Kox
Functie: Leidinggevende Cultuureducatie
Expertise: curriculumontwikkeling
ronaldkox@lkca.nl
030 - 711 51 42
Bekijk alle experts
Deel dit artikel