Cor Knoester

Cor Knoester
Cor Knoester
Functie: Lid raad van toezicht LKCA. Interim verandermanager bij de gemeente Amsterdam, cultureel ondernemer Hommage Philip Glass

Cor Knoester werkt als interim verandermanager bij de gemeente Haarlemmermeer, heeft als zzp’er een eigen coachingszaak en is een cultureel ondernemer. Hij is oprichter van Hommage Philip Glass en geeft met name jonge musici het podium door in eigen beheer concerten te organiseren, concerten te verkopen aan theaters (zoals De Meervaart in Amsterdam) en diverse cd-projecten te managen. Als verandermanager en coach heeft Cor ruime ervaring met organisatie- en HRM-vraagstukken. Hij studeerde juridische bestuurswetenschappen aan de universiteit van Leiden.

Cor is direct na zijn benoeming aan de slag gegaan in de RvT. Hij heeft veel zin in zijn nieuwe functie omdat die hem de ruimte biedt om zijn kennis en ervaring op het gebied organisatievraagstukken en coaching in te zetten in de wereld van cultuur en kunst. Hij zal zich met enthousiasme voor LKCA inspannen.

Cor is getrouwd met Carla en zij hebben drie volwassen kinderen. Zij wonen in Oegstgeest. Cor heeft Indische/Molukse roots; zijn ouders zijn geboren en opgegroeid in Nederlands-Indië.

Terug naar Raad van Toezicht