Over Cultureel Kapitaal

Cultureel Kapitaal is het opinie- en kennisuitwisselingsplatform voor en door iedereen die professioneel betrokken is bij cultuureducatie en cultuurparticipatie, zoals kunstdocenten, bestuurders, politici en onderzoekers.

Cultureel Kapitaal, een initiatief van het LKCA, is redactioneel onafhankelijk. Cultureel Kapitaal werd gelanceerd op 23 april 2015.

Wil je publiceren op Cultureel Kapitaal?

Bijdragen zijn welkom. De maximale lengte is 750 woorden. Wil je een bijdrage leveren, of heb je een suggestie voor een artikel? Neem contact op met hoofdredacteur Marianne Selie, cultureelkapitaal@lkca.nl.

Ook tips zijn welkom

Mis je bepaalde auteurs of onderwerpen op Cultureel Kapitaal? Wij stellen het zeer op prijs als je je suggestie mailt naar cultureelkapitaal@lkca.nl.

Onze richtlijnen

Ons doel is om iedereen die werkzaam is in de cultuureducatie en cultuurparticipatie te inspireren en te prikkelen, door artikelen op een juiste, aantrekkelijke manier te presenteren. Daarom hebben we richtlijnen voor auteurs opgesteld. Het belangrijkste selectiecriterium voor de plaatsing van artikelen is dat opinies helder verwoord en onderbouwd zijn met onderzoek of gedocumenteerde argumenten. Hetzelfde geldt voor wetenschappelijke bijdragen.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van nieuw verschenen artikelen en volg #CultureelKapitaal via Twitter of Facebook.

Disclaimer

De opinies op Cultureel Kapitaal geven niet de mening of het beleid van het LKCA weer.

Op de artikelen op Cultureel Kapitaal berust copyright. Artikelen mogen alleen na toestemming van de redactie én de auteur worden overgenomen.

Contact

Hoofdredacteur
Marianne Selie
cultureelkapitaal@lkca.nl
030 711 51 24