LKCAtelier: Hoe breng je cultuur dicht bij de mensen?

Online kennisdeling en verdieping; een ontmoeting tussen experts en vakgenoten
Deel dit artikel
Werken voor, door en met de buurt blijkt een constante die bijdraagt aan succesvol omgevingsgericht en vraaggestuurd werken. Maar hoe bereik je een breed publiek, ontwikkel je aanbod en investeer je dus in een leefbare en aantrekkelijke samenleving?

Culturele instellingen in de regio Haaglanden hebben de antwoorden. Althans, zij werkten de afgelopen twee jaar intensief samen om kennis en ervaringen uit te wisselen. Belangrijkste conclusie: er is niet één methode voor succesvol omgevingsgericht en vraaggestuurd werken. Wel moet je vol overgave blijven investeren in de relatie met je buurtbewoners.

Inhoud LKCAtelier

Heel veel nuttige tips, trucs en ervaringen komen deze middag voorbij. Onder andere met de lancering van een digitale en voor iedereen toegankelijke publicatie waarin de schat aan kennis is gebundeld. Natuurlijk ga je ook met elkaar, professionals en beleidsmakers die werken in het veld van cultuurparticipatie, in gesprek over omgevingsgericht en vraaggestuurd werken. Dit doen we in kleine groepjes met prikkelende stellingen en vragen als uitgangspunt.

Inschrijfformulier

Deelname aan het LKCAtelier is gratis. Na aanmelding ontvang je van ons per mail de ZOOM-link. Let op: heb je je ingeschreven, dan rekenen wij op je aanwezigheid. Kan je toch niet aanwezig zijn? Stuur dan een mailtje naar SophieDrolenga@lkca.nl. Het LKCAtelier is niet op een later moment terug te kijken.

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 4.3 / 5. totaal 21

Praat verder over dit onderwerp met deze expert(s):
Ingrid Smit
Ingrid Smit
Functie: Specialist Cultuurparticipatie
Expertise: cultuurparticipatie,zorg en welzijn
ingridsmit@lkca.nl
030 - 711 51 17
Bekijk alle experts
Deel dit artikel