LKCAtelier: Autodidacte kunstprofessionals in onze sector

Online kennisdeling en verdieping; een ontmoeting tussen experts en vakgenoten
Deel dit artikel
Wat is de betekenis van certificering van autodidacte kunstprofessionals? Hoe wordt onze sector inclusiever en meer divers met de inzet van autodidacten? We nemen je mee in de visie en bewustwording van variëteiten aan leerroutes die de potentie van individuen tot hun recht laten komen.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur een mailtje naar EstherKoetse@lkca.nl.

Voor een inclusieve cultuursector is het een ‘must’ om na te denken over de inzet van deze variëteit om cultuur voor iedereen mogelijk te maken. Wat brengt de non-formele leerweg CLOCK voor de autodidacte kunstprofessional? En hoe kan het onderwijs samenwerken met autodidacte kunstprofessionals om leerlingen te inspireren tot een positief toekomstgericht zelfbeeld?

Met Rozet en Cultuur Oost werken we aan de inzet van de CLOCK-tool voor kunstprofessionals. Voor iedereen die geïnformeerd en geïnspireerd wil raken over variaties in leren gericht op de volle potentie van het individu. Werk je als belangenbehartiger of bij een culturele instelling? Ben je maker, docent of teamleider in het onderwijs? Kom inspiratie opdoen over variaties in leren gericht op de volle potentie van het individu.

Zoals gewoonlijk, gaan we ook in kleinere groepjes uiteen om met elkaar verder de diepte in te gaan. We vragen je om vooraf alvast na te denken over de vragen die je in de verdiepingsronde wilt stellen. Aan het einde van het LKCAtelier weet je wat CLOCK kan betekenen voor jouw werkpraktijk. 

Ter voorbereiding

Leestips

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 4.5 / 5. totaal 20

Praat verder over dit onderwerp met deze expert(s):
Amalia Deekman
Amalia Deekman
Functie: Specialist Onderzoek
Expertise: cultuurparticipatie,onderzoek
amaliadeekman@lkca.nl
030 - 711 51 34
Bekijk alle experts
Deel dit artikel