Kennismakingsdag training Europe in Perspective

Zwolle
Deel dit artikel
Of je nu op zoek bent naar hoe je nieuwe doelgroepen kunt bereiken, hoe je advies geeft aan mensen met een andere (culturele) achtergrond of hoe je goed met hen kunt samenwerken, telkens weer word je geconfronteerd met je eigen achtergrond en hoe die aansluit bij de ander. De vijfdaagse training Europe in Perspective richt zich op meer intercultureel begrip en op het bewust zijn en worden van diversiteit in het algemeen.

Wie ben ik? Wie is de ander? En hoe verhoud ik mij tot de ander? Deze vragen staan centraal in de vijfdaagse training Europe in Perspective, ontwikkeld door een Intercultureel Europees team van kunsteducatieprofessionals.   

Over de training  

De training Europe in Perspective geeft handvatten en biedt interculturele leermogelijkheden en manieren om diversiteit te verkennen in lokale samenwerkingsprojecten. De intensieve vijfdaagse training maakt je bewust van je eigen identiteit, positie, (voor)oordelen en normen en waarden, zodat je de ander in een nieuw en opener perspectief kunt zien en benaderen. De training vindt plaats in 2025, de precieze data zijn nog niet bekend.  

Kennismakingsdag Europe in Perspective

Ben je van plan om de vijfdaagse training te volgen en wil je weten wat je precies van deze training kunt verwachten? Om in de praktijk te ervaren wat deze persoonlijke en confronterende ontdekkingsreis betekent voor jou als deelnemer organiseert LKCA in het najaar drie keer een kennismakingsdag in het land.  

De kennismakingsdag is bedoeld voor leidinggevenden in de cultuursector die op zoek zijn naar een professionaliseringstraject voor hun team. Tijdens deze dag krijg je meer informatie over de vijfdaagse training en ga je ook zelf actief aan de slag. 

Aanmelden, locaties en data   

De kennismakingsdag Europe in Perspective in Zwolle vindt plaats op 22 oktober 2024. De locaties en tijden worden later bekendgemaakt. Houd rekening met een dagvullend programma inclusief een lunch. We organiseren ook kennismakingsdagen in Zwolle en Eindhoven:

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 0 / 5. totaal 0

Praat verder over dit onderwerp met deze expert(s):
Ronald Kox (hij/hem/zijn)
Ronald Kox (hij/hem/zijn)
Functie: Specialist Cultuureducatie
Expertise: curriculumontwikkeling
ronaldkox@lkca.nl
030 711 51 42
Bekijk alle experts
Deel dit artikel