Onderzoeksconferentie 2018

datum:
05 februari 2018
locatie:
Amersfoort, De Prodentfabriek
tijd:
9.30 - 18.00 uur
prijs:
€ 95 / € 50 voor studenten
Onderzoeksconferentie 2018

Voeden en gevoed worden. Dat doe je deze conferentie. Niet alleen als deelnemer, je bent deze dag onderzoeker. Je gaat actief op zoek en creëert mede nieuwe kennis. Stel je eigen menu samen en dompel je onder in de festivalsfeer in de Prodentfabriek in Amersfoort.

Meld je aan


Interactieve opening

Bart van Rosmalen (HKU) opent de conferentie met een interactieve opvoering. Centraal staat de vraag: wat is muzisch onderzoek? Wat zijn jouw beelden bij onderzoek? Wat is onderzoek wel en wat niet? Wat kan het zijn? Ariane van Heijningen (Denkplaats) doet nader onderzoek onder de deelnemers, met een Socratisch gesprek. De uitreiking van de scriptieprijs is onderdeel van de performance.

Je eigen menu

Na de opening kom je samen op de marktplaats. Loop langs de stands en ga in gesprek met de sprekers. Stevige trek in verdieping? Liever snelle snacks? Of een combinatie? Jij stelt je menu samen!

Lunch

Dan is het tijd voor voedsel in de maag. Je hebt uitgebreid de tijd om een broodje te eten. En pik alvast een FEBO-tussendoortje of korte Buffet-presentatie mee. Of denk actief mee in een Foodlab.

Diner

Na de lunch staan de hoofdgangen op je menu. Aan tafel!

All you can eat 90 min Thematisch mini-symposium
À la carte 45 min Interactieve presentatie met actieve onderdelen
Samen koken 45 min Een werkplaats of interactief panelgesprek
Foodlab 30 min Bespreking van onderzoeksvraag of idee
Verrassingsmenu 30 min Vrije vorm. Laat je verrassen!

Bekijk alle sessies


Partners

Zonder de mensen die onderzoek doen en dat willen delen zou deze dag er niet zijn. In het bijzonder bedanken we onze partners, die al jaren meedenken en bijdragen.

Bio's

Bart van Rosmalen, van origine cellist en theaterregisseur en destijds verbonden aan Orkater, is sinds 2014 Lector Kunst en Professionalisering bij HKU (in samenwerking met de Baak centrum voor leiderschap en ondernemerschap). Hij promoveerde begin 2016 op muzische professionalisering aan de Universiteit van Humanistiek.
Musework, website van het lectoraat

Ariane van Heijningen heeft jarenlange ervaring als docent, projectleider en manager in de culturele sector. In 2016 richtte zij Denkplaats op, bureau voor praktische filosofie. Ariane verzorgt denksessies, workshops, coachings- en visietrajecten waarin denkkracht van de klant versterkt wordt. 
Website Denkplaats

Theisje van Dorsten (Cultuur & Educatie) maakt een journalistiek verslag van de conferentie, met nieuwe trends en innovaties die haar opvallen.

Meld je aan

De kosten zijn € 95. Studenten betalen € 50.
Velden met een * zijn verplicht.
Gegevens
*
*
*
*

Sector
*
*
Factuurgegevens
*
*
*
*
*

Ben je student? Dan betaal je € 50
Mini-onderzoek naar onderzoek
Overig
Op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten? Meld je dan aan voor een van onze nieuwsbrieven:

contact

Vera Meewis
naamVera MeewisfunctieSpecialist onderzoektelefoonnummer030 711 51 68e-mailVeraMeewis@lkca.nl
Desiree de Kreuk
naamDésirée de KreukfunctieEventcoördinator telefoonnummer030 711 51 53e-mailDesireedeKreuk@lkca.nl