Vacature: specialist cultuureducatie (x/m/v) – 32-36 uur per week

Ben jij een specialist cultuureducatie met hart voor kunst en cultuur en affiniteit met onderwijs?

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een specialist cultuureducatie voor het cluster onderwijs van LKCA. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar. Bij goed functioneren bestaat de mogelijkheid tot een vaste aanstelling.

Als specialist cultuureducatie van cluster onderwijs zijn je werkzaamheden zowel strategisch als uitvoerend. Je adviseert in een vroeg stadium, maar springt ook in op actuele vragen uit de organisatie of het veld en voert het gezamenlijk opgestelde beleid uit. Hierbij werk je nauw samen met zowel interne als externe collega’s.

Je taken bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Volgt, signaleert en analyseert ontwikkelingen in de aandachtsgebieden Cultuureducatie met Kwaliteit en de Cultuurcoördinator.
  • Realiseert bijbehorende producten en diensten en implementeert en evalueert deze met doelgroepen.
  • Verbindt bijbehorende partijen met verschillende belangen in het werkveld door hen met elkaar in contact te brengen en het bijbehorende proces te begeleiden en te bewaken.
  • Beheert en actualiseert diverse producten en diensten met in voorkomende gevallen strategisch belang, zodat deze tijdig en op juiste wijze kunnen worden aangepast om overeen te komen met behoefte uit werkveld.
  • Ontwikkelt en organiseert bijeenkomsten en bereidt deze voor.

Wat vragen wij?

We zoeken een pro-actieve, resultaatgerichte en ondernemende collega op minimaal HBO niveau die zich uitstekend mondeling en schriftelijk kan uitdrukken. Je bent initiatiefrijk, kritisch en analytisch met overtuigingskracht en weet dit bewust in te zetten. Je hebt ervaring of affiniteit met onderwijs en beheerst de Nederlandse taal.

Je bent een resultaatgericht en ondernemend persoon die taken zowel zelfstandig als in teamverband flexibel oppakt. We zoeken iemand met een lerende houding die kan reflecteren op het volbrachte werk.

Het is een pré als je al een bestaand netwerk hebt. En natuurlijk kennis van cultuur en van het (funderend) onderwijs. Een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure.

Wat bieden wij?

Bij LKCA krijg je een marktconform salaris (indicatie salaris € 3.198 – € 4.881), een tegemoetkoming in je zorgverzekering, een NS (trein-vrij) abonnement en een eindejaarsuitkering van 4,5%. Wij hebben een goed opleidingsprogramma, omdat we het belangrijk vinden dat je je als professional en als mens blijft ontwikkelen. Vanuit hartje Utrecht werken we in een frisse moderne kantooromgeving met flexibele werkplekken. Daarnaast bieden we de ook de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Solliciteren en meer informatie

LKCA is er van overtuigd dat het benutten van verschillende talenten en perspectieven ons beter maakt en zorgt voor een plezierige plek voor iedereen die bij en met ons werkt. Daarom bouwen wij aan een organisatie die de kracht van diversiteit gebruikt om betere resultaten te halen. Een organisatie waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, afkomst, leeftijd, geaardheid, eventuele beperking of chronische ziekte. Vanzelfsprekend onderschrijven wij de Code Diversiteit & Inclusie, waarvan we ook penvoerder zijn.

Denk je een geschikte kandidaat te zijn dan nodigen wij je van harte uit om uiterlijk 1 januari 2022 jouw motivatiebrief met cv te sturen naar omerkaya@lkca.nl.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met  Ronald Kox (ronaldkox@lkca.nl).

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 6 en 7 januari 2022.
Meer informatie over het LKCA vind je op www.lkca.nl.