Vacature: teamassistent (m/v/x) – 32 uur per week

Ben jij een organisatietalent met hart voor cultuur? Lees dan verder.

Wat ga je doen?

Je ondersteunt bedrijfsvoering en meerdere clusterteams op organisatorisch en uitvoerend gebied. Dit betekent dat je onder andere de planning en notulen verzorgt van teambesprekingen, (technisch) host bent bij bijeenkomsten en werkzaamheden uitvoert bij de receptie en vergaderzalen. Daarnaast zijn er ook een aantal administratieve processen die jij zult beheren, zoals de logistieke verspreiding van onze krant en publicaties en het onderhouden van klantcontactgegevens in het crm-systeem.

Wat vragen wij?

We zoeken een klantvriendelijke collega die plezier heeft om dingen goed te regelen en zichzelf graag ziet als de spin in het web. Je bent een aanpakker en vindt het fijn om samen te werken met collega’s. Bovendien ben jij een kei in het plannen en organiseren. Je werkt accuraat en kan uitstekend overweg met het MS-officepakket. Het is een pré als je ervaring hebt met SharePoint en Profit (AFAS). Jouw opleidingsachtergrond is minimaal MBO. Een assessment kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure.

Wat bieden wij?

Bij LKCA krijg je een marktconform salaris (2.339 – 3.350 euro), een tegemoetkoming in je zorgverzekering, een NS (trein-vrij) abonnement en een eindejaarsuitkering van 4,5%. Wij hebben een goed opleidingsprogramma, omdat we het belangrijk vinden dat je je als professional en als mens blijft ontwikkelen. Vanuit hartje Utrecht werken we in een frisse moderne kantooromgeving met flexibele werkplekken. Daarnaast bieden we de ook de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Over LKCA

Kunst en cultuur zijn essentieel voor de kwaliteit van het bestaan. Het Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst (LKCA) wil ervoor zorgen dat iedereen goede cultuureducatie krijgt (op school én in de vrije tijd) en dat iedereen kan meedoen aan culturele activiteiten. Met ongeveer 60 collega’s werken we voor en samen met het culturele veld. Wat ons typeert is dat we constant in verbinding staan met mensen en organisaties uit ons veld, nieuwsgierig zijn naar wat hen bezighoudt en open staan voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen.

Hoe doen we dat?

Wij voeden professionals en bestuurders in de culturele sector met kennis over cultuureducatie en cultuurparticipatie. Bijvoorbeeld op bijeenkomsten die wij of anderen organiseren en waar professionals uit het hele land van elkaar leren of samenwerken. Op onze website staat een schat aan informatie en kan iedereen onze publicaties downloaden. Door onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om discussies aan te jagen, mensen en organisaties aan elkaar te verbinden en ontwikkelingen te duiden.

Solliciteren en meer informatie

LKCA is er van overtuigd dat het benutten van verschillende talenten en perspectieven ons beter maakt en zorgt voor een plezierige plek voor iedereen die bij en met ons werkt. Daarom bouwen wij aan een organisatie die de kracht van diversiteit gebruikt om betere resultaten te halen. Een organisatie waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, afkomst, leeftijd, geaardheid, eventuele beperking of chronische ziekte. Vanzelfsprekend onderschrijven wij de Code Diversiteit & Inclusie.

Denk je een geschikte kandidaat te zijn dan nodigen wij je van harte uit om uiterlijk 6 mei 2021 jouw motivatiebrief met CV te sturen naar omerkaya@lkca.nl.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Ömer Kaya 0615000997.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 10 mei 2021.

Meer informatie over LKCA vind je op www.lkca.nl.