Vacature: manager communicatie (32 uur)

Ben jij de manager communicatie met hart voor kunst en cultuur?

LKCA zoekt een Manager Communicatie | MT-lid (x/ m/ v)

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een leidinggevende voor het cluster Communicatie. Het betreft een aanstelling in eerste instantie voor 1 jaar vanaf 1 maart 2022 (met kans op een vaste aanstelling).

Als leidinggevende van het cluster Communicatie zijn je werkzaamheden zowel strategisch als uitvoerend. Je voert het gezamenlijk opgestelde beleid uit. Daarnaast adviseer je in een vroeg stadium, maar springt ook in op actuele vragen uit de organisatie of het veld. Hierbij werk je nauw samen met zowel interne collega’s als externe relaties. Tevens geef je leiding aan het cluster Communicatie, dat uit 14 personen bestaat, en maak je onderdeel uit van het MT.

Je taken bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Coachend leidinggeven aan 14 communicatiecollega’s met als doel verdere professionalisering van het cluster Communicatie. Samen dragen jullie bij aan het realiseren van de organisatiedoelstellingen en het werkplan van cluster Communicatie.
  • Als MT-lid draag je bij aan de ontwikkeling van en sturing op de kaders van de organisatie.
  • Je bent verantwoordelijk voor heldere inhoudelijke, financiële en organisatorische kaders, waarbinnen jouw cluster en medewerkers effectief kunnen functioneren.
  • Je organiseert effectieve beïnvloeding van LKCA activiteiten op het culturele, het onderwijs en het maatschappelijke veld. Op basis van behaalde resultaten en feedback verbeteren we bestaande activiteiten, systemen en processen.
  • Je zorgt ervoor dat de organisatie en haar toegevoegde waarde is geprofileerd en gepositioneerd bij de relevante stakeholders. Je zorgt ervoor dat de organisatie op een adequate manier voorzien wordt van relevante informatie. Tevens zorg je voor goede samenwerking met de clusters ten aanzien van communicatie om te komen tot effectieve activiteiten om daarmee een bijdrage te leveren aan de doelstellingen van de organisatie.
  • Je vertegenwoordigt de organisatie op strategisch niveau in het werkveld en draagt daarbij de visie van de organisatie uit. Je initieert, bouwt en onderhoudt netwerken.
  • Je werkt mee aan de realisatie van onze communicatie, als communicatiespecialist voor één van onze inhoudelijke clusters.

Wat vragen wij?

We zoeken een proactieve, resultaatgerichte en ondernemende collega op minimaal HBO niveau die zich uitstekend mondeling en schriftelijk kan uitdrukken. Je bent initiatiefrijk, kritisch en analytisch met overtuigingskracht en weet dit bewust in te zetten. Je hebt ervaring met coachend leidinggeven aan een communicatieteam en met het begeleiden van collega’s.
Je pakt taken zowel zelfstandig als in teamverband op en weet anderen te motiveren en mee te nemen. We zoeken iemand met een lerende houding die kan reflecteren op het volbrachte werk en het eigen gedrag. Het is een pré als je een hart voor cultuur hebt.

Wat bieden wij?

Bij LKCA krijg je een marktconform salaris (€ 3.738,- – € 6.017,-), een tegemoetkoming in je zorgverzekering, een NS (trein-vrij) abonnement en een eindejaarsuitkering van 4,5%. Wij hebben een goed opleidingsprogramma, omdat we het belangrijk vinden dat je je als professional en als mens blijft ontwikkelen. We werken vanuit ons fijne, goed met OV bereikbare kantoor in hartje Utrecht en vanuit huis.

Solliciteren

LKCA is er van overtuigd dat het benutten van verschillende talenten en perspectieven ons beter maakt en zorgt voor een plezierige plek voor iedereen die bij en met ons werkt. Daarom bouwen wij aan een organisatie die de kracht van diversiteit gebruikt om betere resultaten te halen. Een organisatie waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, afkomst, leeftijd, geaardheid, eventuele beperking of chronische ziekte. Vanzelfsprekend onderschrijven wij de Code Diversiteit & Inclusie, waarvan we ook penvoerder zijn.

Meer informatie over LKCA vind je op www.lkca.nl.

Solliciteren

LKCA laat zich bij de werving en selectie ondersteunen door Colourful People. Fatima Bouhriani, partner bij Colourful People geeft graag antwoord op al je vragen. Zij is bereikbaar op f.bouhriani@colourfulpeople.nl of mobiel op 06 50500747. Je kunt je interesse kenbaar maken door je cv en motivatiebrief te uploaden via de ‘Solliciteer’ knop onderaan deze pagina of door je gegevens te mailen naar f.bouhriani@colourfulpeople.nl

Een assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. De reactietermijn voor deze functie loopt tot en met 15 januari 2022.

De eerste gesprekken vinden plaats in week 3/2022 en de tweede in week 4/2022.