Vacature: Communicatiespecialist (32 uur)

Ben jij een communicatietalent (x/m/v) met hart voor cultuur en affiniteit met het onderwijs en de amateurkunst?

Wat ga je doen?

Als communicatiespecialist zijn je werkzaamheden zowel strategisch als uitvoerend. Zo adviseer je collega’s over hoe het belang van cultuureducatie strategisch onder de aandacht kan worden gebracht bij beleidsmakers, onderwijsinstellingen en andere betrokken partijen.

Tegelijkertijd draai je je hand niet om voor het bedenken en creëren van aansprekende communicatiemiddelen om onze boodschap over de bühne te krijgen. En je bent stevig betrokken bij het verder vormgeven van onze gloednieuwe reputatiestrategie. Dat is nog maar een greep uit de werkzaamheden die op je wachten.

Je taken bestaan uit de volgende onderdelen:

  • Je adviseert op het gebied van strategische communicatie en reputatiemanagement;
  • Je levert een actieve bijdrage aan de realisatie van de corporate communicatiedoelstellingen van de organisatie, zoals het vergroten van de digitale toegankelijkheid, de zichtbaarheid en positionering van LKCA en effectieve interne communicatie;
  • Je stelt communicatieplannen op, adviseert over de inzet van communicatiemiddelen, maar zorgt ook voor de realisatie hiervan;
  • Je verzamelt en duidt communicatie- en mediastatistieken en denkt mee over hoe we deze verder kunnen optimaliseren.

Wat vragen wij?

We zoeken een stevige collega die ervaren en bedreven is in corporate communicatie en reputatiemanagement. Iemand die snel schakelt en meedenkt. Jij bent iemand die zelfstandig is, maar ook goed kan samenwerken in een team. Bovendien ben je een kei in plannen en organiseren en behoud je het overzicht, ook als er veel op je afkomt.

Je werkt accuraat en beheerst de Nederlandse taal perfect, zowel mondeling als schriftelijk. Ervaring met de inzet van social media en kennis over de nieuwste digitale ontwikkelingen binnen het communicatievakgebied zijn voor jou vanzelfsprekend. Affiniteit met de cultuursector is uiteraard ook belangrijk, dat is waar we het met elkaar voor doen!

  • Ingangsdatum         : z.s.m.
  • Uren per week         : 32 uur
  • Tarief                        : marktconform

Diversiteit

LKCA is er van overtuigd dat het benutten van verschillende talenten en perspectieven ons beter maakt en zorgt voor een plezierige plek voor iedereen die bij en met ons werkt. Daarom bouwen wij aan een organisatie die de kracht van diversiteit gebruikt om betere resultaten te halen. Een organisatie waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, afkomst, leeftijd, geaardheid, eventuele beperking of chronische ziekte. Vanzelfsprekend onderschrijven wij de Code Diversiteit & Inclusie, waarvan we ook penvoerder zijn.

Heb je interesse?

De werving van deze opdracht wordt exclusief verzorgd door Van Kinsbergen. Heb je interesse of vragen? Neem dan contact op met Mark Dijkstra (week 45 Leendert Knoeff- 06-11189140), telefoonnummer: 06- 2141 9109 of mail: info@vankinsbergen.nu.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Natascha Hanegraaf, Leidinggevende Communicatie bij LKCA. Zij is bereikbaar via 06 – 40 21 79 11.