Over de Cultuurkrant

Met een gratis abonnement op de Cultuurkrant blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied. De Cultuurkrant biedt actualiteiten, achtergronden en praktische adviezen voor iedereen die werkt voor cultuur op school, in de vrije tijd of in de zorgsector. Of je nu kunstdocent, icc’er, artistiek begeleider, onderzoeker, bestuurder of beleidsmaker bent. In de Cultuurkrant vind je inspirerende interviews, columns, opiniestukken, de nieuwste trends én de laatste onderzoeksresultaten.


De Cultuurkrant is een uitgave van LKCA en verschijnt vier keer per jaar. De krant heeft ruim 10.000 abonnees.

Een abonnement is gratis

Je kunt een individueel abonnement nemen, of een bulkabonnement: dan ontvang je meerdere exemplaren voor je medewerkers, collega’s of (mede)studenten.

Hoofdredactie

Marianne Selie is hoofdredacteur van de Cultuurkrant. Heb je een suggestie voor haar? Dat kun je mailen naar cultuurkrantnl@lkca.nl. De redactie beslist over plaatsing.

Adres gewijzigd?

Geef dat door via een mailtje aan cultuurkrantnl@lkca.nl.

Onafhankelijk

De Cultuurkrant is redactioneel onafhankelijk: de opinies in de krant geven niet noodzakelijkerwijs de mening of het beleid van LKCA weer. Artikelen mogen alleen na toestemming van de redactie en de auteur worden overgenomen.

Redactieadviesraad

  • Evert Bisschop Boele
  • Astrid Poot
  • Astrid Rass
  • Sonja Rinkel
  • Otmar Watson