Verbindend perspectief

Cultuurbeleid en samenwerking met welzijn en zorg
Deel dit artikel
Ben jij beleidsmedewerker op het gebied van cultuur en heb je behoefte aan kleinschalig, verdiepend intercollegiaal overleg over de samenwerking met andere sectoren? Meld je dan aan voor (een van) de verdiepingsbijeenkomsten in 2024. Samen streven we naar een verrijking van de beleidspraktijk en het bevorderen van synergie tussen de sectoren cultuur, zorg en welzijn.

Waarom deelnemen?

Deze bijeenkomsten zijn een kans om:

  • Je kennis te vergroten: verrijk je inzichten door er bewust bij stil te staan en te leren van de ervaringen en expertise van anderen;
  • Je netwerk te verrijken: bouw waardevolle connecties op met collega-beleidsmakers in andere gemeenten, met vergelijkbare uitdagingen.
  • Te reflecteren en innoveren: ga voorbij de succesverhalen in een serieus gesprek over de weerbarstige praktijk, zodat je daadwerkelijk stappen vooruit komt.
  • Je persoonlijk te ontwikkelen: vergroot je capaciteiten door deel te nemen aan open en constructieve discussies over uitdagingen, kansen en oplossingen.

Voor wie?

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor gemeentelijke beleidsmedewerkers op het gebied van cultuur, die domeinoverstijgend (willen) samenwerken met andere sectoren. De bijeenkomsten zijn interactief en leerzaam. We organiseren ze online om het gemakkelijk te maken erbij te zijn. We werken met een kleine groep van 8 tot 12 deelnemers.

Programma

We gaan tijdens de bijeenkomsten aan de slag met gestructureerde intervisie op basis van actuele vraagstukken. Per bijeenkomst is er ruimte voor maximaal twee specifieke dilemma’s uit de praktijk. Wil je er zeker van zijn dat jouw casus/dilemma voor het voetlicht komt, dan kun je dat van te voren laten weten door te mailen naar Merit de Valk: meritdevalk@lkca.nl.

Wanneer?

De bijeenkomsten zijn online op de volgende data:

Aanmelden

Ben jij beleidsmedewerker cultuur en wil je graag deelnemen aan de bijeenkomsten? Meld je aan via de bovenstaande links.

Per bijeenkomst kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen. De inschrijving sluit telkens een week voor de datum van de bijeenkomst.

We kijken ernaar uit om samen het gesprek aan te gaan.

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 0 / 5. totaal 0

Praat verder over dit onderwerp met deze expert(s):
Merit de Valk
Merit de Valk
Functie: Specialist Beleid
Expertise: overheidsbeleid
meritdevalk@lkca.nl
06 26 21 22 44
Bekijk alle experts
Deel dit artikel