Toekomstdromen Dans

28 mei 2021
Deel dit artikel
Wat is jouw ideaalbeeld van jouw werk als dansprofessional?
Welke plannen en dromen heb jij voor de toekomst?

Tijdens de online bijeenkomst ‘Toekomstdromen Dans’ op 28 mei dromen we samen over de toekomst van ons vak: hoe ziet die er idealiter uit? We denken na over het gewenste imago van dans in de maatschappij en de vorm, ontwikkeling en diversiteit en inclusie van dans. En wat daar voor nodig is.

In deze interactieve bijeenkomst staan we ook stil bij technologische ontwikkelingen en veranderingen in de arbeidsvoorwaarden (denk aan fair practice, veranderende functies en rollen in het werkveld). We vragen je ook om na te denken over mogelijke verbindingen met andere sectoren, bijvoorbeeld met zorg & welzijn.

Voor wie is deze bijeenkomst?

Voor dansprofessionals, bestuursleden, beleidsmakers en organisaties (koepels en verenigingen) in de danseducatie en amateurdans.

Digitale Dansgesprekken

We gebruiken jouw input voor het (besloten) Digitale Dansgesprek op 9 juni (het eerste gesprek van een serie), dat de Nederlandse Dansdagen organiseert. LKCA werkt samen met de Nederlandse Dansdagen aan de toekomst van dans. Via Digitale Dansgesprekken, een debat op de Nederlandse Dansdagen, veldgesprekken en bijeenkomsten werken we toe naar een document: ’discours voor een nieuwe fase binnen de Nederlandse dans 2025-2028’. Dit bieden we namens de hele danssector aan aan de minister van OCW in 2022.

Rozemarijn Schouwenaar en Daniëlle Bouwmeester

Rozemarijn Schouwenaar is vanuit LKCA de komende twee jaar sub-sector coördinator Participatie. Samen met Danielle Bouwmeester (sub-sector coördinator Educatie) halen we kennis op en delen we kennis met dansprofessionals werkzaam in het buitenschoolse en/of binnenschoolse werkveld.

Aanmelden

Het inschrijfformulier is gesloten. Heb je je nog niet ingeschreven en wil je er toch bij zijn? Stuur dan een e-mail naar Maryan Hess.

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 0 / 5. totaal 0

Praat verder over dit onderwerp met deze expert(s):
Rozemarijn Schouwenaar
Rozemarijn Schouwenaar
Functie: Specialist Cultuureducatie
Expertise: mbo
rozemarijnschouwenaar@lkca.nl
030 - 711 51 43
Bekijk alle experts
Deel dit artikel