Presentatie praktische tools Cultureel Vermogen (besloten)

Event op uitnodiging
Deel dit artikel
Vorig jaar presenteerden zes culturele instellingen samen met LKCA, Fonds voor Cultuurparticipatie en Boekman Stichting de opbrengsten van het proeftuinproject Cultureel Vermogen. Nu presenteren we de nieuwe set tools. Daarmee kan je direct met Cultureel Vermogen aan de slag.  

Heb je het idee dat je tot de doelgroep behoort en zou je ook graag een uitnodiging ontvangen? Mail dan naar JanvandenEijnden@lkca.nl. Vermeld in de e-mail je naam, functie en een toelichting waarom je graag aanwezig wilt zijn.

De tools zijn eenvoudig in gebruik en geschikt voor iedereen die doelgericht wil werken aan culturele ontmoetingen: cultuurprofessionals, ICC’ers en cultuurcoaches, en ook cultuurorganisaties, informele initiatieven, sociaal-culturele netwerken en overheden. 

Vanaf 25 april zijn de tools ook online beschikbaar via de website van LKCA en ontwerppartner Koerskaart. Je kunt daar dan vrij gebruik van maken.  

Organisatie 

De tools Cultureel Vermogen zijn mogelijk door een subsidie van het Fonds voor Cultuurparticipatie. LKCA organiseert deze bijeenkomst samen met het AAN! Platform voor culturele ontmoeting en Cultureel Vermogen (i.o.).   

Cultureel Vermogen was een proeftuinproject van: LKCA, Fonds voor Cultuurparticipatie, Kunst & Cultuur, Cultuur Oost, Huis voor de Kunsten Limburg, Kumulus Maastricht, Mocca Amsterdam, Muziekschool Amsterdam. 

Praktische zaken 

Deelnemers: 60 (plaatsing op basis van inschrijving) 
Datum: dinsdag 25 april 2022 
Tijd: 11.00-15.00 uur 
Plaats: LKCA Utrecht 
Kosten: deelname is gratis 
Inschrijving: op uitnodiging, inschrijven via de ontvangen inschrijflink 

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 0 / 5. totaal 0

Deel dit artikel