Online spreekuur projectenmonitor Samen Cultuurmaken

Deel dit artikel
Om kennis te delen en vragen te beantwoorden organiseren we het online spreekuur projectenmonitor Samen Cultuurmaken. Deelnemers aan deze regeling ontvangen een uitnodiging voor dit spreekuur.

In de projectenmonitor van de subsidieregeling Samen Cultuurmaken van het Programma Cultuurparticipatie verzamelen we ervaringen van gehonoreerde projecten. Heb je als deelnemer vragen over de projectenmonitor? En staat het antwoord op je vraag niet bij de veelgestelde vragen? Dan kun je terecht bij het spreekuur projectenmonitor Samen Cultuurmaken. We helpen je graag!

Wil je bij het online spreekuur zijn?

Gehonoreerden in deze regeling ontvangen een uitnodiging per e-mail. Denk je dat je tot de doelgroep behoort en wil je ook uitgenodigd worden voor het spreekuur? Stuur dan een e-mail naar JosefienePoll@lkca.nl. Vermeld hierin je naam, functie en een toelichting waarom je graag aanwezig wilt zijn.

Over het Programma Cultuurparticipatie

Het Programma Cultuurparticipatie richt zich op het bevorderen van gelijke kansen voor iedereen om actief deel te nemen aan culturele activiteiten. Het programma verbindt cultuur, zorg en welzijn en maakt landelijke en lokale initiatieven mogelijk.

In de projectenmonitor van de subsidieregeling Samen Cultuurmaken verzamelen we de ervaringen van de gehonoreerde projecten.

Lees meer over de subsidieregeling op de website van het Fonds voor Cultuurparticipatie.

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 0 / 5. totaal 0

Praat verder over dit onderwerp met deze expert(s):
Josefiene Poll (zij/haar/haar)
Josefiene Poll (zij/haar/haar)
Functie: Specialist Onderzoek
Expertise: onderzoek,overheidsbeleid,zorg en welzijn
josefienepoll@lkca.nl
030 711 51 77
Bekijk alle experts
Deel dit artikel