Kennisdelingsdag Nationaal Ontwikkeltraject Amateurkunst

Deel dit artikel
Tijdens de Kennisdelingsdag Nationaal Ontwikkeltraject Amateurkunst delen gehonoreerde projecten hun voortgang en kennis met elkaar. Deelnemers aan deze pilotregeling ontvangen een uitnodiging.

Met het Nationaal Akkoord Amateurkunst werken we samen aan een sterkere amateurkunstensector. Het ontwikkeltraject is een opmaat naar een stevig netwerk van amateurkunstondersteuning, dat ook na de pilotperiode actief is en blijft. De kennis die we binnen de pilots opdoen maken we inzichtelijk, toegankelijk en overdraagbaar. We leggen daarmee alvast de basis voor het duurzame netwerk.

Op de kennisdelingsdag presenteren gehonoreerde projecten binnen de pilotregeling Nationaal Akkoord Amateurkunst hun voortgang. We delen onze kennis om zo weer nieuwe stappen te zetten. Deze dag geeft ook input voor een tussenanalyse en het beschrijven van de kennis die we tot nu toe hebben opgedaan.

Deelnemers aan de regeling pilot Nationaal Akkoord Amateurkunst doen automatisch mee aan het ontwikkeltraject. Heb je het idee dat je tot de doelgroep behoort en ontvang je graag ook een uitnodiging voor dit evenement? Stuur dan een e-mail naar eveliennelemans@lkca.nl. Vermeld hierin je naam, functie en een toelichting waarom je graag aanwezig wilt zijn.

Verder lezen:

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 0 / 5. totaal 0

Praat verder over dit onderwerp met deze expert(s):
Piet Roorda (hij/hem/zijn)
Piet Roorda (hij/hem/zijn)
Functie: Specialist Cultuurparticipatie
Expertise: verenigingen
pietroorda@lkca.nl
030 711 51 31
Nicole Stellingwerf
Nicole Stellingwerf
Functie: Specialist Cultuurparticipatie
Expertise: cultuurparticipatie
nicolestellingwerf@lkca.nl
030 711 51 85
Bekijk alle experts
Deel dit artikel