IE-dag: Uitvoerende kunsten borgen voor de toekomst

Deel dit artikel
Beoefen jij immaterieel erfgoed dat gaat over zingen, dansen, vertellen, musiceren, theater of een andere vorm van uitvoerende kunsten? Dan ben je van harte welkom op deze Immaterieel Erfgoeddag in Museum de Speelklok in Utrecht.

Hoe kun je jezelf en je (immaterieel erfgoed) podiumkunsten blijven vernieuwen zodat je met de tijd blijft meegaan? En hoe maak je de nieuwe generatie enthousiast? Ook bespreken we hoe je financiering- en ondersteuningsmogelijkheden vindt (zoals bij het werven van nieuwe vrijwilligers)? En komen (onverwachte) samenwerkingen en mengvormen van kunsten ter sprake.

Tijdens deze middag is er volop ruimte voor onderlinge uitwisseling. Je gaat geïnspireerd naar huis met nieuwe handvatten voor de borging van je immaterieel erfgoed.

Programma

11.45 uurOntvangst met lunch
12.30 uurPlenair programma met volop ruimte voor kennismaking en uitwisseling. Vier gemeenschappen delen hun ervaringen.
15.00 uurSpeeddate sessies met Hans Noijens (specialist op het gebied van verenigingsondersteuning bij LKCA) en Susanne Moed (projectleider Financiering van Cultuur + ondernemen) & een muzikale rondleiding door het museum.
16.45Afsluiting

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 0 / 5. totaal 0

Deel dit artikel