Expertmeeting Actieve Cultuurparticipatie en Positieve Gezondheid (op uitnodiging)

Deel dit artikel
Hoe kunnen we de positief gezonde kracht van actieve cultuurparticipatie inzetten in de dagelijkse praktijk van zorg- en welzijnsprofessionals, gemeenten en culturele aanbieders? Dat is het vraagstuk waar we ons gezamenlijk in vastbijten tijdens de Expertmeeting Actieve cultuurparticipatie en Positieve Gezondheid op 9 november aanstaande.

LKCA, iPH (Institute for Positive Health) en Alles is Gezondheid werken samen om de inzet van cultuur voor de Positieve Gezondheid van mensen te vergroten. Om dit streven te onderbouwen hebben we gezamenlijk literatuuronderzoek verricht naar de effecten van cultuurdeelname op de zes dimensies van Positieve Gezondheid.

Tijdens de expertmeeting bespreken we de onderzoeksresultaten en reflecteren we hierop in een panelgesprek met experts uit verschillende werkvelden. Hierna hopen we via interactieve sessies met deelnemers uit verschillende domeinen en sectoren te komen tot vervolgstappen voor onderzoek, beleid én de dagelijkse praktijk. Een bijeenkomst dus, waaraan je vanuit jouw kennis en kunde een belangrijke bijdrage kunt leveren en daarnaast een uitgelezen moment om ideeën uit te wisselen met andere voorlopers in het veld.

Omdat we een beperkt aantal plaatsen hebben, is dit evenement op uitnodiging. Beschouw jij jezelf als voorloper of expert op dit onderwerp of ben je gemotiveerd om binnenkort aan de slag te gaan met de verbinding tussen (1lijns)zorg en cultuur? Neem dan contact op met onze collega Josefiene Poll

Vond je dit artikel interessant?

Gemiddelde 0 / 5. totaal 0

Praat verder over dit onderwerp met deze expert(s):
Josefiene Poll (zij/haar/haar)
Josefiene Poll (zij/haar/haar)
Functie: Specialist Onderzoek
Expertise: onderzoek,overheidsbeleid,zorg en welzijn
josefienepoll@lkca.nl
030 - 711 51 77
Bekijk alle experts
Deel dit artikel