Cultuurdag VO: save the date!

datum:
26 november 2019
locatie:
Theater Gooiland, Hilversum
prijs:
95 euro
partners:
Vereniging CultuurProfielScholen

Cultuurdag VO 26 november 2019

Werk jij in het voortgezet onderwijs en wil je meer met kunst en cultuur op school? Ben je kunstenaar of educator en werk je voor het voortgezet onderwijs? Of ben je schoolleider en wil je weten wat jíj kunt doen aan kunst en cultuur? Dan is deze dag voor jou!

Vanuit welke rol of functie je ook deelneemt, je kan altijd je eigen programma zo samenstellen dat het aansluit bij jouw behoefte of wensen. Laat je bijvoorbeeld inhoudelijk voeden tijdens colleges door Karin Schipper over Art-Based Learning en door Emiel Heijnen over kunst, wetenschap en techniek. 

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen rondom Curriculum.nu? Anne Bos en Ronald Kox praten je graag bij. Ontwikkelingspsycholoog Steven Pont en operamaker Anthony Heidweiller hebben we weten te strikken voor de keynotes.

Natuurlijk hebben we ook mooie voorstellingen geprogrammeerd, zoals de co-productie Cleopatra van dansgezelschap AYA en theatergezelschap ZEP. In deze voorstelling voor 14+ is de positie van de vrouw een centraal thema. 

Wil je liever van gedachten wisselen met vakgenoten of collega’s? Dat kan in één van de vele sessies over thema’s als talentontwikkeling, identiteitsvorming en vakoverstijgend werken.

Doelgroep en aanmelden

Het volledige programma komt eind september online, als ook de inschrijving start. Wil je verzekerd zijn van een plek? Geef nu al je gegevens door, dan krijg je als eerste bericht zodra je je kan aanmelden.

De Cultuurdag VO is bedoeld voor:

  • docenten CKV en/of kunstvakken in het vo;
  • docenten van andere vakken die kunst en cultuur in (willen) zetten;
  • cultuurcoördinatoren;
  • team- en schoolleiders;
  • kunstenaars of educatoren die met het vo (willen) werken.

En alle anderen die professioneel (willen) werken met cultuuronderwijs in het vo! 

School- en teamleiders bieden wij een speciaal programma.

Cultuurdag VO 26 november 2019

Houd me op de hoogte

Wil je zeker zijn van een plekje op de Cultuurdag VO? Laat dan je naam en mailadres achter, dan ontvang je automatisch bericht zodra het programma online staat en je je kunt aanmelden.
Gegevens
*
Ik ben (meerdere antwoorden mogelijk):

vo

contact

Marie Jose Kommers
naamMarie-José KommersfunctieSpecialist Cultuureducatietelefoonnummer030 711 51 80e-mailmarie-josekommers@lkca.nl
Melissa de Vreede
naamMelissa de VreedefunctieSpecialist Cultuureducatietelefoonnummer030 711 51 76e-mailmelissadevreede@lkca.nl