Vacature: Specialist onderzoek overheid & politiek (x/v/m)

Ben jij onze nieuwe specialist onderzoek met hart voor overheid, politiek en cultuur?

Wij zoeken voor 28 uur per week een specialist onderzoek overheid & politiek (x/v/m).

Wat ga je doen?

Als specialist onderzoek werk je, samen met diverse teamleden, mee aan de onderzoeksactiviteiten in het cluster Overheid en Politiek van LKCA. Zo leer je onze organisatie en het werkveld goed kennen. Wat je gaat doen:

  • Je houdt je bij LKCA bezig met sociaalwetenschappelijke vraagstukken op het gebied van actieve cultuurparticipatie en cultuureducatie en het beleid op deze terreinen.
  • Je werkt mee aan onderzoek om bij te dragen aan verbetering, vernieuwing en reflectie op cultuureducatie en actieve cultuurparticipatie.
  • Je signaleert relevant onderzoek op het gebied van cultuurparticipatie en cultuureducatie ten behoeve van praktijk en beleid en informeert collega’s hierover.
  • Je vertaalt, in overleg met collega’s, vragen uit het werkveld naar passende onderzoeksvragen.
  • Je initieert, ondersteunt en organiseert (online) evenementen naar aanleiding van of over onderzoek.

Wat vragen wij?

We zoeken een pro-actieve collega met hart voor overheid, politiek, cultuur en onderzoek. We zoeken een persoon met aantoonbare kennis van en ervaring met methoden en technieken van zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek. Je bent bekend met SPSS en Atlas-Ti.

Je bent initiatiefrijk, kritisch en analytisch en kunt je uitstekend mondeling en schriftelijk uitdrukken. Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal. Tot slot ben je een resultaatgericht en ondernemend persoon.

Wat bieden wij?

Bij LKCA krijg je de kans om volop te investeren in jezelf middels een op maat gemaakt opleidingsprogramma. Daarnaast werk je volop mee in de organisatie. Daarvoor ontvang je een marktconform salaris (indicatie salaris € 3.278 – € 4.831), een tegemoetkoming in je zorgverzekering, een NS (trein-vrij) abonnement, vakantiegeld van 8% en een eindejaarsuitkering van 4,5%.

Wij hebben goede opleidingsmogelijkheden, omdat we het belangrijk vinden dat je je als professional en als mens blijft ontwikkelen. Vanuit hartje Utrecht werken we in een frisse moderne kantooromgeving met flexibele werkplekken. Daarnaast bieden we de ook de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Solliciteren en meer informatie

LKCA is ervan overtuigd dat het benutten van verschillende talenten en perspectieven ons beter maakt en zorgt voor een plezierige plek voor iedereen die bij en met ons werkt. Daarom bouwen wij aan een organisatie die de kracht van diversiteit gebruikt om betere resultaten te halen. Een organisatie waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt. Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, afkomst, leeftijd, geaardheid, eventuele beperking of chronische ziekte. Vanzelfsprekend onderschrijven wij de Code Diversiteit & Inclusie, waarvan we ook penvoerder zijn.

Denk je een geschikte kandidaat te zijn?
Dan nodigen wij je van harte uit om voor 1 september 2022 te solliciteren door een motivatiebrief en je CV te sturen naar Ömer Kaya (HRM Adviseur), omerkaya@lkca.nl.

De gesprekken houden in de week van 5 september 2022. Een (online) assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Voor inhoudelijke vragen kun je ook contact opnemen met Ömer Kaya.