&Keynote door Farid Tabarki

Farid Tabarki

Met Studio Zeitgeist doet Farid Tabarki onderzoek naar de (Europese) tijdgeest. Centraal daarbij staan de uitdagingen waar organisaties en professionals zich voor geplaatst zien in een steeds diverser wordende samenleving. Kernbegrippen daarin zijn de vloeibare samenleving en het einde van het midden.

Transformation Playground

In zijn lezing neemt Farid de deelnemers op inspirerende wijze mee in deze transformatie, duidt hij de bovenstaande begrippen en staat hij stil bij wat dit van mens en organisatie vraagt. Wat betekent dat voor structuren, voor leiderschap, welke transformatie is er nodig? En vooral, hoe kunnen wij die diversiteit ten volle benutten.

&Farid Tabarki

Tabarki is veelgevraagd spreker, dagvoorzitter, publicist, wereldreiziger en de oprichter van Studio Zeitgeist. Hij is lid van de Raad van Toezicht van het Prins Bernhard Cultuurfonds, Internationaal Theater Amsterdam en lid van het curatorium van De Baak. Ook was hij lid van Platform #onderwijs2032 dat op verzoek van het kabinet in 2016 een advies over de toekomst van het funderend onderwijs heeft uitgebracht. Farid heeft ten slotte als doel om alle landen in de wereld te bezoeken. Hij heeft er inmiddels 152 bezocht, dus met nog 46 te gaan is hij al op meer dan drie kwart.