Danseducatie met Kwaliteit

datum:
28 november 2017
locatie:
Den Haag, Korzotheater
tijd:
9.30-17.30 uur
prijs:
75 euro (40 euro voor studenten op vertoon van studentenpas) inclusief lunch, koffie en thee
partners:
Dansbelang en Holland Dance
Danseducatie met Kwaliteit

Dansdocenten, leerkrachten en andere professionals in danseducatie maken deze dag intensief met elkaar kennis op het gebied van praktijk, theorie en beleid. Maar ook vorm en inhoud krijgen aandacht.

Het programma heeft een informatief, verdiepend en interactief karakter. In demonstraties, lezingen, discussies, workshops en posterpresentaties komen diverse aspecten van danseducatie op verschillende manieren aan bod. Ook bespreken we de trends en ontwikkelingen. 

Zo neemt dansdeskundige Vera Bergman je mee in zeventig jaar dans op school. Ronald Kox, hoofd cultuureducatie bij het LKCA, praat je bij over de ontwikkelingen rondom het hernieuwd landelijk curriculum en de Basis voor Cultuureducatie. SALLY, Dansgezelschap Maastricht, treedt op met Dansparels. En we hebben ook nog een film geprogrammeerd over danseducatie op public schools in New York.

In kleinere groepjes gaan we met elkaar in gesprek over onderwerpen als samenhang met andere kunstvakken, lesmethoden en leermiddelen, culturele diversiteit, de kennisbasis dans en hoe we de krachten kunnen bundelen voor het versterken van de positie van dans.

Bekijk het programma
De conferentie is volgeboekt! Wil je op de wachtlijst, stuur dan een mail naar EvelineSimons@lkca.nl.

contact

Marian van Miert
naamMarian van MiertfunctieSpecialist Cultuureducatietelefoonnummer030 711 51 45e-mailmarianvanmiert@lkca.nl