Inclusief leiderschap in de culturele en creatieve sector: drie bijeenkomsten - reeks 2

inclusief leiderschap

WEGENS SUCCES: EXTRA DATA & NIEUWE SPREKERS! Leidinggeven aan een culturele of creatieve organisatie is niet alleen keihard werken aan een mooi product. Je werkt ook aan een flexibele, hartelijke en uitnodigende organisatie. Je wilt van betekenis zijn voor zoveel mogelijk verschillende mensen. In drie geanimeerde en interactieve bijeenkomsten wijden we ons aan inclusief leiderschap: met topsprekers en kijkjes achter de schermen.

De Academie voor Cultuurmanagement en de Code Diversiteit & Inclusie ontwikkelden samen deze serie bijeenkomsten. Laat je inspireren door sprekers van buiten de sector én collega’s, kijk in een open en veilige sfeer naar je eigen situatie, maak kennis met tal van voorbeelden en ga actief aan de slag met de handvatten die je krijgt aangereikt.

Vanwege het succes van de eerste reeks bijeenkomsten 'inclusief leiderschap' organiseren wij deze tweede reeks rond hetzelfde thema, met andere sprekers. 

Data en thema’s

3 december 2019: Persoonlijk leiderschap
16 maart 2020: Blinde vlekken
20 april 2020: Een sterke tribe

Meer informatie?

Bekijk hier de brochure of klik verder op de bovenstaande links. Hier vind je alle informatie over de inhoud, locatie en tarieven.