CLOCK bootcamp gaat weer van start

2 september 2019

Wil je officiële erkenning van jouw talent als kunstprofessional? Doe dan mee aan de driedaagse CLOCK bootcamp op 19, 20 en 21 november 2019!

Autodidacte kunstprofessionals en creatief ondernemers zonder diploma krijgen de kans om een volgende stap te maken en zich verder te ontwikkelen. CLOCK (Collective Learning Open Curriculum Kit) maakt talent en ervaring zichtbaar én officieel erkend.

Officieel erkend certificaat in drie dagen

De praktijkkennis, -ervaring en -vaardigheden van kunstprofessionals en creatief ondernemers worden tijdens het CLOCK-traject, een driedaagse bootcamp, getoetst. Het doorlopen van dit traject biedt kunstprofessionals en creatief ondernemers de mogelijkheid om een internationaal erkend certificaat op mbo- (advanced trainee), hbo- (associate degree) of masterniveau te behalen. Naast erkenning draagt CLOCK bij aan het vergroten van kansen op de arbeidsmarkt en word je opgenomen in een internationale community van gelijkgestemden.

Informatiebijeenkomst

Op dinsdag 17 september staat CLOCK met een stand op de CREUS inspiratiemarkt van 17:00 - 20:00 uur op de vijfde verdieping in Rozet, Arnhem. 

De eerstvolgende informatiebijeenkomst over de bootcamp is op 3 oktober 2019 van 15:00 tot 17:00 uur in Rozet te Arnhem.

Aanmelden

Aanmelden kan via Cultuur College

Meer informatie over CLOCK