Livestream

Online Cultuurdebat – 12 november 2020

Carla Dik-Faber (ChristenUnie), Zohair el Yassini (VVD), Corinne Ellemeet (GroenLinks) en Salima Belhaj (D66) debatteerden donderdagochtend 12 november over de thema’s diversiteit en inclusie, grote maatschappelijke opgaven en gelijke kansen, o.l.v. Roderik van Grieken. Kijk het debat hieronder terug.
De culturele opening is van Tomás de Paauw (Spraakuhloos).

Eerdere livestreams

Technologie ♡ Kunst – 6 oktober 2020

Technologie en kunst zijn steeds meer verweven. Hoe versterken kunst en technologie elkaar in cultuureducatie en kunstbeoefening? Hoe bereiden we ons voor op een toekomst waarbij technologie zich zo rap ontwikkelt? En hoe verbinden professionals kunst en technologie in het onderwijs en de vrije tijd? Deze uitdagingen staan centraal tijdens het inspirerende online LKCA-evenement Technologie ♡ Kunst op 6 oktober 2020.

Uitreiking De Kunst van het ontwerpen 2020
(25 september, 14.00-15.30 uur)

Ook dit jaar reiken we ze gewoon uit, de jurypijs én de publieksprijs voor het beste educatieve ontwerp. Uiteraard in aangepaste vorm, want coronamaatregelen. Dat betekent wèl dat je gewoon vanachter je eigen computer kunt meekijken en genieten van het feestelijke programma.

Laat je verrassen door de muzikale omlijsting van SOON, geniet van de pitches van alle genomineerden én breng je stem uit op het ontwerp dat van jou de publieksprijs mag winnen!

11-12 september 2020: Breaking Rules – Europese hiphopbijeenkomst

De presentaties kun je terugkijken op onze website.